da se zove - brsljan?![]()
dakle, zanima me - koliko vam je stvarno vazno i bitno da ime koje djetetu dajete ima znacenje? i kakvo znacenje? i zasto?
na onoj jednoj temi za trudnice () procitala sam jedan komentar o znacenjima imena i "poplavi" neznacajnih imena u posljednje vrijeme... pa me to zaintrigiralo...
jeste li djetetu dali ime zbog znacenja ili svidjanja ili cega? sto ste ocekivali da ce takvo ime djetetu donijeti? isto - ako tek planirate djetetu dati ime () - po cemu birate ime i sto od njega ocekujete?
ps. molim da ne bude tema o tome koje konkretno ime se kome svidja i da ovo ne krene u popis imena![]()

) procitala sam jedan komentar o znacenjima imena i "poplavi" neznacajnih imena u posljednje vrijeme... pa me to zaintrigiralo...
) - po cemu birate ime i sto od njega ocekujete?
Odgovori s citatom
nemogu zamisliti da mi se djeca drugacije zovu...npr. gledam Mejru i izgleda mi ko prava Mejrusha.
. ostatak moje trudnoce smo se natezali oko imena i na kraju je pao dogovor. za svaki dan u tjednu odabrali smo ime. pa nek djete samo izabere ime. na moju srecu nije sime, a na MM-ov nije david.
. (iako sumnjam jer mi se sviđaju sva druga imena)
Onda sam se prestrašila da mi dijete jednog dana ne pomisli kako se zove bea, bubica ili slično
pa sam se prisilila
:sad: preko pubertetskog :mad:
do kasnijeg