Citiraj litala prvotno napisa
jeste li djetetu dali ime zbog znacenja ili svidjanja ili cega? sto ste ocekivali da ce takvo ime djetetu donijeti?
ni jednom djetetu nismo dali ime zbog nekog znacenja, mada poslije kad smo ih pogledali imaju po meni dosta snazna imena.
kad sam bila trudna s BC-om nazvala sam ga Sime (onako iz sale). MM je dalmatinac i njemu je to bilo prekarasno i ja sam se pokajala, sto mi je to ime uopce palo napamet da ga izgovorim u sali kad smo saznali spol . ostatak moje trudnoce smo se natezali oko imena i na kraju je pao dogovor. za svaki dan u tjednu odabrali smo ime. pa nek djete samo izabere ime. na moju srecu nije sime, a na MM-ov nije david.
kad sam ostala trudna s balerinom odmah sam rekla da bebi ja dajem ime. ali ni kad sam je rodila nisam bila sigurna koje dati . na kraju me ja najbolje prijateljica pitala pa sta je ne nazovete Arya (lik iz knjige Georga R.R. Martina). I tako sad imamo Ariu (y smo pretvotili u i, jer mi uz nase preime nikako ne ide y), ponekad pjeva fakat prave arie, a ponekad je prava arya