Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 109 od 109

Tema: neljudski odnos

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

zena je zaista super, i ulaze maksimalne napore da od dubrovacke bolnice napravi zaista ugodno mjesto za pacijente. Znam da je cak otvorila i srediste pri bolnici za odnose s pacijentima, gdje se oni mogu zaliti, davati prituzbe... sve u cilju maksimalnih poboljsanja uvjeta i za bolesnike i za osoblje. Ona je inace B-R.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ovo ti kazem jer mislim da bi ona sigurno mogla biti senzibilna na ovakve price. Vazno je samo imati konstruktivni pristup i na zaliti se da bi se zalili, vec da bi se uvjeti poboljsali. A mislim da je to zaista i tvoj cilj, da iskreno zelis da se stvari poprave ako ne stimaju.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj petra prvotno napisa
    Ovo ti kazem jer mislim da bi ona sigurno mogla biti senzibilna na ovakve price. Vazno je samo imati konstruktivni pristup i na zaliti se da bi se zalili, vec da bi se uvjeti poboljsali. A mislim da je to zaista i tvoj cilj, da iskreno zelis da se stvari poprave ako ne stimaju.
    znam da je ona b-r. ja sam već jednom bila kod nja kako sam i napisala, ali nje nije bilo. daj mi reci kakav je to konstruktivan pristup-konkretno objašnjenje bi mi pomoglo. inače, znam i da ima ured za pritužbe....nekoliko puta sam ga zvala i žalila se kad mi je otac bio u bolnici, ali niti na jednu moju pritužbu nisam dobila nikad odgovor tako da mislim da je potpuno neučinkovit.i tako mi je nekoliko ljudi reklo da je i njima bilo isto. mislim, ideja je dobra i možda se nešto s tim i postiže (možda ravnateljica uputi opaske šefovima odjela na koji se pacijenti žale), ali činjenica je da bismo i mi pacijenti koji se žalimo trebali biti pismeno obavješteni o učinjenom ili bar dobiti nekakav komentar budući ostavljamo adresu kad dajemo pritužbe. ono što ustvari hoću reći jest to da i nije baš sve tako dobro napravljeno bez obzira na navodne napore dr. b-r. ne kudim i nisam osoba koja vidi sve crno, ali mislim da nedostaje puno toga u odnosu doktor-pacijent. ako ti nije tlaka napiši mi konkretno što bi po tebi bio konstruktivan pristup.pusa.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja sam do sada od svih imala izuzetno pozitivne feedbacke. Znam da se ravnateljica maksimalno trudi što se tiče odnosa s pacijentima, i da je osnovan centar za odnose s pacijentima. No na žalost ne mogu valjda svi biti zadovoljni, a nije ni ona svemoćna. Žao mi je ako si imala tako negativno iskustvo. Glede konstruktivnog pristupa, mislim da ga je dobro imati općenito u životu, a u ovom konkretnom slučaju, mislim da bi bilo zgodno ne se samo tužiti na doktore, sestre i njihovo ponašanje, već doći s prijedlogom o tome kako bi bilo bolje postupati s rodiljama, kako bi se trebalo s više sluha pristupiti slučajevima post-porođajne depresije, kako bi RODAma trebalo omogućiti neke tečajeve - ne znam. To je za mene konstruktivan pristup... ali možda je to i moja profesionalna deformacija :? Sve u svemu, hoću reći da bi cilj trebao biti popraviti stanje, a ne se osvećivati pojedinim doktorima i sestrama - i u tom smislu sam spomenula konstruktivan pristup .... u kratko da uživaš u porodu bemba II :D

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Puros, što drugo reći nego da je ovo JEDINO pravo rješenje.
    Bogami se na krivu namjerila i to me još probudila, onda sam joj u facu sve sasula: "Koji vam je bog, jeste li vi normalni, jeste li uopće pitali kako sam ja? Koliko dugo radite na ovom odjelu pa se ponašate kao da ste s kruške pali? Kako ste mogli slušat cijelu noć da moja beba plače, a nije vam palo na pamet doć i pitat treba li što pomoć? Nisam ja tu radi vas nego vi radi mene! Sram vas bilo!" Cijelo vrijeme sam urlala na nju tako da me cijeli odjel čuo. Žena je ostala Embarassed , i odjednom mi počela tepat kao ja sam umorna, da ona to razumije bla, bla... Otad više nisam s njom imala nikakvih problema, dapače.
    Ja sam se do ove razine opametila tek u drugom porodu. Ali bolje ikad nego nikad. I nije bila u pitanju sestra, nego doktorica, mr.sc., bezobrazna do daske, svakih 6 mj. prije poroda sam slušala slične priče o njoj i ženama koje plaču, a onda se namjerila na mene.

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Kad si me več citirala moram vam reći da je ta sestra bila u rodilištu i ovaj put kad sam rodila. I ostala sam jako iznenađena kako je ljubazna prema meni, kao što li se ova promjenila u zadnje 4 godine.
    Vodim ja svoga "čelavca" tamo gdje kupaju bebe kad ona sva ljubazna, pa me pita kako sam, pa me ishvali što isključivo dojim, pa kaže: "Ajme, kako je sladak, mali Robert Redford, a kako je ovako plav, a mama crna", ja kažem da ne znam, jer da mi je prva curica bila crna i imala puuno kose, a ona; "Znam, sjećam se ja vas" :shock:
    Uh, što mi je bilo drago, i to što me se sjeća i to što je moj "ispad" ipak imao nekog smisla i koristi

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

I meni je drago, bravo Arijana.

mamma Juanita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Arijana prvotno napisa
    Uh, što mi je bilo drago, i to što me se sjeća i to što je moj "ispad" ipak imao nekog smisla i koristi
    8)

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

puros žao mi je zbog tvog tako lošeg iskustva a ija sam isto tako prošla.pišem iz srednje bosne.meni je doktor ovdje u bolnici rekao što sam došla u dva po ponoći da se porađam,što nisam čekala jutro,a ujutru kad sam imala bolove svake dvije minute nakon cijele noći bolova,kad jje došao da me preglad,gurno mi ruku ko životinji,a ja se derem kaže on što lažeš ništa te ne boli.ma užas.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •