Citiraj petra prvotno napisa
Ovo ti kazem jer mislim da bi ona sigurno mogla biti senzibilna na ovakve price. Vazno je samo imati konstruktivni pristup i na zaliti se da bi se zalili, vec da bi se uvjeti poboljsali. A mislim da je to zaista i tvoj cilj, da iskreno zelis da se stvari poprave ako ne stimaju.
znam da je ona b-r. ja sam već jednom bila kod nja kako sam i napisala, ali nje nije bilo. daj mi reci kakav je to konstruktivan pristup-konkretno objašnjenje bi mi pomoglo. inače, znam i da ima ured za pritužbe....nekoliko puta sam ga zvala i žalila se kad mi je otac bio u bolnici, ali niti na jednu moju pritužbu nisam dobila nikad odgovor tako da mislim da je potpuno neučinkovit.i tako mi je nekoliko ljudi reklo da je i njima bilo isto. mislim, ideja je dobra i možda se nešto s tim i postiže (možda ravnateljica uputi opaske šefovima odjela na koji se pacijenti žale), ali činjenica je da bismo i mi pacijenti koji se žalimo trebali biti pismeno obavješteni o učinjenom ili bar dobiti nekakav komentar budući ostavljamo adresu kad dajemo pritužbe. ono što ustvari hoću reći jest to da i nije baš sve tako dobro napravljeno bez obzira na navodne napore dr. b-r. ne kudim i nisam osoba koja vidi sve crno, ali mislim da nedostaje puno toga u odnosu doktor-pacijent. ako ti nije tlaka napiši mi konkretno što bi po tebi bio konstruktivan pristup.pusa.