E da, a mi KAO IMAMO PRAVO ZNATI SVE ŠTO NAM SE RADI I IMAMO PRAVO ODBITI ODREĐENE PROCEDURE!!!!
Ti si samo pitala - a dobila si po nosu!
Ja sam jednom pitala ginića, javnog, zašto imam česte upale, a on me pogledao neovljko i pitao šta studiram i kad sam mu rekla prehrambenu tehnologiju - nije znao sad gdje je to u njegovoj glavi na popisu hijerarhije znanja (nisam htjela spominjati da sam studirala i medicinu) i na kraju mi rekao da nema vremena objašnjavati jer ima još puno pacijenata. Sama sam saznala poslije da sam imala upale od čestih terapija antibioticima jer sam kroničnu upalu krajnika - kad me dr. htio odgovoriti od kontracepcijskih tableta jer: "TO JE KAO DA ŽENA NOSI ISTU HALJINU SVAKI DAN, A IONAKO NE BISMO TREBALU UPUŠTATI SE U ODNOSE PRIJE BRAKA I PRIJE NEGO ZAVRŠIMO FAKS" tada sam otišla kod privatnog...
TO JE SVE IZNIMNO ŽALOSNO!
"Javni" doktro me nije mogao primiti kad sam imala upalu već me naručio za 3 tjedna - kad sam rekla da me jako peče i da mislim da bih trebala ipak doći ranije - rekao je da idem kod drugog liječnika... OSJEĆALA SAM SE KAO K...A! Izabrala sam privatnog liječnika i idem tamo dokle imam novaca za kruh...