Ova nova uredba je zbilja bezobrazna...

Naime, ima mama koje zele razne stvari na porodu... npr epiduralnu (koja se u petrovoj moze dobiti skoro pa uvijek ako nisi otvoren vise od 4 ili 5 cm, anesteziolog radi 24/7), rooming in (SD), nesto trece vjerojatno (Merkur ili vinogradska)

I sad uz to sto se ionako jako tesko boriti za neke svoje zelje ili prava sad te jos i ogranicavaju, pa to je za zatvor!!!

Npr ja sam prvo rodila u Petrovoj, vjerojatnost da "dobijes" (vlastitu!!! upravo rodjenu) bebu na prsa je mizerna, kao i mogucnost da opet vidis svoju sasvim zdravu bebu za manje od 3-4 pa do u mom slucaju 22 sata (za vrijeme kojih sam proplakala more) i sad da npr spadam tamo da mi netko kaze da moram ici tamo roditi, i da cu znati da ce mo odnijeti bebu odmah po rodjenju (1 sat s dijetetom my ass) , da cu vidjat bebu najvise svaka 3 sata i vuci se po hodnicima do wc.a na ocigled svima koji prolaze... pa nema te sile!!

Da, istina nazalost zene iz drugih gradova mozda imaju samo jedno rodiliste pa su osudjene na njega kakvo bilo sto isto nije posteno, ali ovo za zagreb je zbilja bezobrazno (da uopce ne spominjem koji jadan izbor uopce i postoji... kade nema u funkciji, stolcica nema uopce itd...)