Evo novi smo na ovom forumu, ali se nadamo dobiti koju korisnu informaciju o problemu u kojem se nalazimo:
1. kojem rodilistu pripadamo?
- prebivaliste - Licko-Senjska zupanija
- boraviste - Istarska zupanija
- najblize rodiliste - Karlovacka zupanija
- izabrani doktor opce prakse - Karlovacka zupanija
- svi pregledi vode se u privatnoj poliklinici - Grad Zagreb
- osnovno i dopunsko zdravstveno osiguranje preko HZZO

zbog cijele ove zavrzlame jos uvijek nisam nigdje prijavljena kod socijalnog ginekologa, jer sam sve preglede uvijek obavljala u privatnim ordinacijama, a takodjer i sve trudnicke preglede obavljam u privatnoj poliklinici gdje nam je u planu obaviti i porod; ali u slucaju da iz nekog razloga ne uspijemo doci na vrijeme u polikliniku:
2. da li bi bili primljeni u najblizu bolnicu bez uputnice socijalnog ginekolog, a samo sa nalazima privatne poliklinike?socijalnog ginekologa, a posebno s

Da jos malo pojasnim situaciju, nije da sam ljena ili neodgovorna oko izbora socijalnog ginekologa, vec sam jednostavno zbog zivotnih okolnosti primorana zivjeti na razlicitim lokacijama i jako cesto ih mijenjati, pa mi je zbog toga tesko izabrati socijalnog ginekologa jer se lako moze dogoditi da mi uputnica zatreba u jednom mjestu, a nalazim se stotinama kilometara udaljena od ordinacije.
Takodjer mi je zbog vremenske ogranicenosti jednostavnije i manje stresno obavljati preglede privatno jer onda tocno znam u koliko sati sam narucena i kada ce pregled zavrsiti.

Unaprijed zahvaljujemo na savjetima i odgovorima