Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Pitanje u vezi stolice - beba od 2 mj.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Pitanje u vezi stolice - beba od 2 mj.

Pozdrav svima! Molim savjete i pomoć u vezi jednog problema koji me muči! Moja 2-mjesečna beba ima stolicu jednom na dan. Stolica je u redu,zlatno žute boje i mekana! Isto tako, beba dobiva na težini stalno! No prije je imala stolice po 3-4 puta dnevno, a sada jednom! Jeli to normalno ili da se brinem??? Ima vjetrove stalno,dosta često,ali grčeve nema! Pomoć molim...

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Normalno je, bez brige!
    Normalno je ako je isključivo dojena beba i da ima 10 stolica na dan i da ima jednu u deset dana

Ako je dijete zadovoljno, ako napreduje - ne brini

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

potpuno normalno što bi se reklo "po knjizi"

jkitanov avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

moj miš nema stolicu redovnu od trečeg tj. Dobi je 1500g 1.mj. ponekad se desi i svkih pet dana, no nema nikad dve-tri na dan. A popiški dobrano bar deset.

misliteljica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Apsoluno je normalno, stolice se prorijede (jeeee nema noćnog presvlačenja), bitno je da beba ima mokre pelene što je dokaz da ima dovoljno hrane, a za stolicu, ako je mekana i dobre konzistencije, ne brini.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

da te utješim, moja E nije kakala 11 dana, pa 9 dana poslije toga pa opet 6 dana i pedijatrica i doktor na rebru (išli zbog nekih drugih stvari) kažu da je to ok za isključivo dojenu bebu ako je trbuh mekan, ona ne plače, a kad kaka da to čini bez napora i ne grudičasto.

Prije toga je kakala 3-4 puta dnevno. Ja sam se baš nasekirala, pogotovo ovih prvih 10 dana, ali ona dobiva na težini i zadovoljna je pa je valjda ok.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •