-
Pitanje u vezi stolice - beba od 2 mj.
Pozdrav svima! Molim savjete i pomoć u vezi jednog problema koji me muči! Moja 2-mjesečna beba ima stolicu jednom na dan. Stolica je u redu,zlatno žute boje i mekana! Isto tako, beba dobiva na težini stalno! No prije je imala stolice po 3-4 puta dnevno, a sada jednom! Jeli to normalno ili da se brinem??? Ima vjetrove stalno,dosta često,ali grčeve nema! Pomoć molim...
-
Normalno je, bez brige!
Normalno je ako je isključivo dojena beba i da ima 10 stolica na dan i da ima jednu u deset dana
Ako je dijete zadovoljno, ako napreduje - ne brini
-
potpuno normalno
što bi se reklo "po knjizi"
-
moj miš nema stolicu redovnu od trečeg tj. Dobi je 1500g 1.mj. ponekad se desi i svkih pet dana, no nema nikad dve-tri na dan. A popiški dobrano bar deset.
-
Apsoluno je normalno, stolice se prorijede (jeeee nema noćnog presvlačenja), bitno je da beba ima mokre pelene što je dokaz da ima dovoljno hrane, a za stolicu, ako je mekana i dobre konzistencije, ne brini.
-
da te utješim, moja E nije kakala 11 dana, pa 9 dana poslije toga pa opet 6 dana i pedijatrica i doktor na rebru (išli zbog nekih drugih stvari) kažu da je to ok za isključivo dojenu bebu ako je trbuh mekan, ona ne plače, a kad kaka da to čini bez napora i ne grudičasto.
Prije toga je kakala 3-4 puta dnevno. Ja sam se baš nasekirala, pogotovo ovih prvih 10 dana, ali ona dobiva na težini i zadovoljna je pa je valjda ok.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma