-
i ja mislim da je bracna i izvanbracna zajednica nesto na cemu ce popustiti, a da je ovo pricanje o doniranju jajne stanice samo da se malo zamaze oci javnosti.
sto se tice prigovora sasvjesti lijecnika, mislim da se oko toga ne morate previse brinuti jer njima je ipak u interesu da imaju prijavljene pacijente za koje dobivaju glavarinu. a i vecina su ipak normalni, bar mislim. osim toga, ako vas netko odbije lijeciti taj nije niti zasluzio da budete njegov pacijent. pa ga jos prijavite novinama da vas odbija lijeciti pa mu ode jos malo pacijenata.
mene najvise muci oplodnja najvise 3 stanice i zabrana zamrzavanja embrija. zanimljivo je da nam iz vlade cijelo vrijeme serviraju kako "vecina" zemalja ne dopusta zamrzavanje embrija, a ne navode koje su to zemlje, a ta vecina je italija. zamrzavanje jajne stanice je isto mazanje ociju - uspjesnost oplodnje takve stanice je 1-2%, dakle ravno nuli.
netko je na nekoj temi spomenuo novinara juricu pavicica iz jutarnjeg lista. sjecam se da je prije par mjeseci pisao u subotnjem jutarnjem o svom iskustvu sa MPO. mislite da ga kontaktiramo da li bi mozda htio nesto napisati? ipak je jutarnji jedna od najcitanijih novina
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma