-
Osoblje foruma
Spirulina
danas sam kupila bočicu Spiruline Pacifice (BioVega) i ne mogu naći nigdje na netu info o dozi za trudnice koje to piju prvi put, niti podatke o tome koliko teških metala se nalaze u proizvodu. Mejlala sam proizvođača, no dok čekam odgovor, ima netko iskustva s time?
-
Proizvod ti je vrlo blag, inače se može biti i 8 tabletica dnevno jer je njihov sastav gotovo sama alga. Čak i tih 8 tabletica zadovolje nekih (koliko se sjećam) 20% dnevne potrebe za željezom. Dakle, ne kao sintetički dodaci gdje jedna tableta "pokrije" 100% dnevne potrebe za xy stvari.
Osobno sam ju počela piti tijekom trudnoće, uzimala sam više intuitivno, tako da sam koji put i preskakala, ali u principu sam pila 2 puta dnevno 3 tablete. obično sam uzimala oko pola sata prije jela (iako je preporuka nakon jela) jer mi je tako nekako baš odgovaralo.
Na bočici ti je cijeli sastav ispisan. Bez prešućivanja
-
Meni ima preintenzivan miris (još uvijek mi sve smrdi), pa sam je proslijedila zakonitom...
-
a aloe vera sok? moze li ga se piti u trudnoci?
ne pise na boci nista za trudnice, samo pise da nije za djecu mladju od 12 godina.
pila sam ga prije trudnoce, i kad sam saznala da sam trudna nastavila sam (inace sam pila manje nego sto pise na boci)...i nedavno mi je ponestalo, odem ja u ljekarnu i gospodja kaze "ne znam smijete li to piti..."
sad sam zbunjena :?
-
Ja sam si isto uzela tu siprulinu pacifiku, pije 4 tabletice dnevno ujutro i navecer nakon jela. Navodno vraca energiju, a uzimam i zbog zeljeza. Smrdi mi, al bas je ne snjofkam nego samo progutam. Pise da se smije davati i djeci. Za trudnice nisam nigdje nasla uputstva da smiju koristiti, ali sam na forumima pronasla da je trudnice cesto koriste i da im je pomogla bas kod nedostatka zeljeza. Pa vidicemo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma