-
Storma ponosna mama!
HElou :smajlic:
Zadnji post u utorak najavio je akciju. Dosla sam u bolnicu oko 11 sati sa trudovima razmak 4 min. u 13 sati rodila Anitu (oko 3,6 kg i 52 cm). Apsolutno prirodan porod, beba izisla u par trudova...milina. No da nije sve savrseno - rezali su me (relativno opravdano) a kad su me krenuli sivat a) lokalna nije djelovala a nisu mi mogli dat jos jer sam krvarila ko malo prase...pa su me sivali na zivo preko sat vremena i to je najgori dio sto se toga tice.Porod kao takav, prirodan, uz dobru ekipu je zbilja milina :smajlic nosi transparent: Sada smo doma, mala je na 3,5 kg ,ciki ko velika...sam ja nemrem sjedit zbog bezbrojnih savova AND odvratna tri hemoroida velicine sljive svaki koji su se urotili protiv mene.: smajlic se grci: btw dobila je zuticu, svjetlili su je 1 dan i zbrisali smo doma veseli:heheh:Imam puno za napisat, o porodu i poslje, dojenju i komplikacijama al drugi dan jer sad ZBILJA umirem :smajlic rezi na hemoroide:
-
-
Č E S T I T A M!!!!!!
čestitam na krasnom porodu, uživajte doma & navijam za brzo ozdravljenje tegoba u južnim krajevima!
-
Čestitam!!!
Hvala kaj si se javila, za to sigurno treba puno volje uz sve brige i boli...
Drž se i brzo se oporavi!!!
-
-
Storma, super :D
Velike cestitke!!!
-
:D
-
-
-
Cestitam Storma :D Uzivajte sada
-
-
Baš sam se pitala gdje si! Huraaaa za malu curicu! Veeeeelike čestitke! :D
Btw moja je priča poprilično slična tvojoj osim što sjedim bez problema ( u rađaoni sat i pol,"samo" 4 šava, lokalna je djelovala, hemoroidi se smanjili ). Vidimo se na Pričama s poroda!!!!!!
-
Čestitam!
-
-
:D CESTITAM!
Ne mrem vjerovati, imamo isti tajming - i ja dosla u bolnicu u 11h s trudovima na cca 5 min i rodila u 13h! Srecom, bez rezanja (triput hura za vodu i babicu Zeljku koja je pridrzavala usce da ne pukne!)
-
-
Cestitam Storma! :D Cekam pricu...
-
Čestitam i drži se, sve će to proći!
-
Čestitam!
Brzo se oporavi!
-
Čestitam!
Držim fige za što skoriji oporavak od hemića i dr. "radosti"
-