Pokazuje rezultate 1 do 46 od 46

Tema: Molim pomoć mame koje doje i piju Eutyrox!

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno Molim pomoć mame koje doje i piju Eutyrox!

Imam jedan problem pa vas molim da mi pomognete. Probat ću bit skroz kratka.

Danas sam bila kod svog endokrinologa u Pž i toliko me ispljuvala jer sam joj rekla da pijem Eutyrox i dojim. Rekla mi je da sam sad ozbiljno naštetila svom djetetu i da će on sad zaostajat u rastu i razvoju (6mj, 70cm, 9500kg).
    Njena uputa prije poroda bila je da obavezno prestanem s Eutyroxom ako nakon poruda budem dojila.

Meni se ta ideja nije svidjela pa sam otišla u Zg kod endokrinologa i ona mi je rekla da je Eutyrox potpuno kompatibilan s dojenjem i da samo nastavim.

Užasno mi je teško ići u Zagreb s malom bebom, pa sam sad opet išla ovdje u Pž i ona tvrdi da moram prestat s Eutiroxom (ili piti najviše 25mg) ili prestat s dojenjem. Ja trenutno pijem 75mg jedan, a 100mg drugi dan. TSH mi je 7,75.

Koliku dozu vi pijete?
    Jel ima neki privatni endokrinolog bilo gdje u Hr kojeg bi mi preporučile?
    Da li su vaša djeca imala nekih problema zbog dojenja pod Eutyroxom i jeste li im kontrolirali hormone (meni dr kaže da će mi beba otići u hiper zbog toga)?

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ja pijem Letrox (isto što i Eutirox) 125 ug dnevno i to već godinama, dojim već 19 mjeseci, a moj endokrinolog to podržava, naravno.

Ne mogu vjerovati što ova tvoja dr. priča. :shock: :?

Ako ti se ipak da ići u Zagreb, preporučujem doktora Žmiru u Zavodu za dijabetes i bolesti metabolizma (ili tako nekako) Vuk Vrhovec.

Osim toga, i sama vidiš da ti dijete lijepo napreduje.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Osim toga, kako to ona misli da obavezno prestaneš s Eutiroxom ako budeš dojila? A kako bi onda ona tebi nadoknadila hormon štitnjače???

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ona kaže da je trenutno važnije zdravlje djeteta i ja se s tim u potpunosti slažem, al za ostalo sam :?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Je li 125mg Letroksa isto što i 125mg Eutyroxa?

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Yoko prvotno napisa
    Je li 125mg Letroksa isto što i 125mg Eutyroxa?
    jeste, i u pitanju su mikrogrami a ne miligrami

I ja dojim i pijem Euthyrox ili Letrox, kako sta kupim.
    Pijem 50 ug.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Kli kli i tvoj endokrinolog kaže da je to OK?
    Moja je prvo rekla da će mi beba zbog toga biti mala, a kad sam joj navela impresivne mjere rekla je da je zbog toga debela

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ma naravno da kaze da je ok.
    Skroz mi je cudna ta tvoja doktorka :?

Ja sam i dojila i bila trudna i pila euthyrox, sve u isto vreme, i endokrinolog je naravno za sve znao.

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

i ja pijem. uostalom, mmislim da i u uputama piše da se može.
    ja sam kod dr. Bakule na Svetom Duhu i preporučam ga. predivan čovjek!
    krenula sam kod njega kada sam ostala trudna jer niti jedan privatni enokr. nije smatrao da bi trebala sniziti tsh do 2.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ma i ja sam se pozvala na uputu danas kod nje, a ona kaže da bi trebala završit medicinski fakultet ako se mislim tako sama liječit. Ja kažem njoj da sam zato i išla kod druge dr. koja je završila med fakultet....
    E da...kaže ona još da je stvav u OŽB Požega da se ne uzima apsolutno Eutyrox a da je ona za to da se uzima 25 mikrograma i da ona to pokušava progurat. Sve više od toga je nedozvoljeno.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

stvav je stav

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Yoko, nemoj panicariti, i ja sam pila Euthyrox i dojila i sve je bilo savrseno u redu. Profesor Djelmis koji je pratio moju trudnocu (on je dakle profesor na istom tom medicinskom fakultetu koji tvoja doktorica spominje) rekao mi je da mogu nastaviti dojiti, isto mi je rekla i moja dijabetologinja (doktorica sa specijalizacijom iz interne medicine, te subspecijalizacijom iz endokrine, koja uz to ima i magisterij znanosti), a i neonatolozi u Petrovoj bolnici u Zagrebu.

Evo ti i objasnjenje:
    Euthyrox je po sastavu hormon stitnjace, i daje se kao tzv. supstitucijska terapija. Dakle, ono cega nemamo u nasem tijelu, pa ga moramo uzimati izvana. Radi se o molekuli pod nazivom levotiroksin, koju zdrava stitnjaca luci onoliko koliko je nasem organizmu potrebno. Ukoliko nam stitnjaca ne radi svoj posao dobro, javlja se manjak tog hormona u krvi, pa to nadoknadjujemo izvana, pijuci tabletice.

E sad, ako je koncentracija levotiroksina u nasoj krvi u redu tj. unutar referentnih vrijednosti za zdravi organizam, bez obzira sto smo mi to postigle tabletama, kako to moze naskoditi nasem djetetu preko mlijeka? Kod zdrave zene koncentracija slobodnog levotiroksina (fT4) krece se unutar odredjenih vrijednosti. Isto je i kod zene s hipotireozom AKO je terapija Euthyroxom dobro izbalansirana, dakle ako je postignut cilj lijecenja - da organizam bude u stanju eutireoze (za razliku od hipotireoze gdje postoji manjak fT4). Tvoja doktorica bi mozda bila u pravu u slucaju da postoji VISAK tiroksina u krvi. No, sudeci po tvojim nalazima (TSH visi od referentnih vrijednosti), taj visak ocito ne postoji.

Nadam se da sam jasno napisala, malo sam u zurbi.
    Btw, mislim da ti je TSH malo previsok i da ti je doza Euthyroxa preniska, ali o promjeni doze dogovori se s endokrinologom. U Zagrebu, ako je moguce.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Sjetila sam se jos necega:

Svi znamo da je uzimanje Euthyroxa u trudnoci apsolutno neophodno u slucaju nedovoljno aktivne stitnjace. Hipotireoza moze ugroziti trudnocu i plod, i buduci da se potrebe za tiroksinom u trudnoci mijenjaju, potrebno je cesce raditi provjeru hormona i uskladjivati terapiju. Kako to da fetusu ne skodi Euthyrox, a bebi koja pije mlijeko skodi?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Danka i The enchantress koju ste dozu vi uzimale?

I da, hvala

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

U vrijeme dojenja bila sam na 100 mikrograma, a kasnije i na 125

TSH mi je bio izmedju 2-3.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Yoko, Euthyrox je sasvim kompatibilan s dojenjem. Kao što su cure već napisale, to je supstitucijska terapija, čak nije ni lijek u pravom smislu. Nemaš razloga za zabrinutost, pod uvjetom da su tvoji nalazi hormona u redu, što procjenjuje tvoj liječnik.

Neka ti ne bude teško ići do Zagreba, bolje nego da se ovako nerviraš bez razloga.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Još da dodam, moja kuma uopće nema štitnjaču, i pije visoke doze Euthyroxa, i nikad joj nitko nije to spomenuo kao prepreku dojenju. Samo je malo češće kontrolirala hormone iz krvi.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Samo mi onda nije jasno kako moja dr. (koja nije baš endokrinolog nego spec. interne medicine) to ne zna i nije toga svjesna.
    Mogu li ja kao pacijent koji nije pravilno liječen reagirati nekako? Ne iz osvetoljubivosti (želim joj svako dobro) nego da bi buduće pacijentice dobile pravu informaciju :/ ?

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

I ja dojim već 6 mj i pijem Euthyrox 50 - doktor mi to zna i dapače - rekli su mi da s euthyroxom normalno živim - jedino bi mogli nastati problemi ako se ne pije!
    To mi je sve užasno čudno! Da jedna jedina dok govori da se ne treba piti - pa ljui od velikog manjka hormona štitnjače se mož i umrijeti. Ma ne želim nikog plašiti - samo želim naglasiti koliko je važno piti te hormone!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja dojim oko 2,5 godine i pijem 50 ug. nisam pila u početku jer mi je pedijatrica rekla da je bolje da ne pijem. nakon nekog vremena mi je fakat postalo loše, pa sam ponovo počela, a da ne kažem kako me moj doktor ispreskakao.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno Re: Molim pomoć mame koje doje i piju Eutyrox!

Danas sam bila kod svog endokrinologa u Pž i toliko me ispljuvala jer sam joj rekla da pijem Eutyrox i dojim. Rekla mi je da sam sad ozbiljno naštetila svom djetetu i da će on sad zaostajat u rastu i razvoju (6mj, 70cm, 9500kg).
    Njena uputa prije poroda bila je da obavezno prestanem s Eutyroxom ako nakon poruda budem dojila.
    :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Upravo suprotno!!! Moraš piti odgovarajuću terapiju a Euthyrox je jadan od rijeeetkih lijekova ni počemu štetnih!!!!!!!! Dogovori s pouzdanim dr (iz ZG ili kome već vjeruješ) da budete u kontaktu e-mailom da ne moraš putovati radi konzultacija i bjež od te dr!!!!

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Evo Yoko da i ja potpišem cure. Definitivno Eutyrox i dojenje idu zajedno.
    I da, u trudnoći je potrebno češće vaditi krv i prilagođavati dpzu jer manjak hormona štitnjače može nepovoljno utjecati na trudnoću.
    Ja pijem sada 100, a pila sam i do 150 u trudnoći i uz dojenje.

E#vo jedan zgodan link http://www.stitnjaca.hr/index.php?show=savjeti&id=106

Mislim da je tvoja doktorica pobrkala lončiće . Ljekovi za hiper se ne smiju uzimati u trudnoći i tijekom dojenja.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

U međuvremenu sam razgovarala s pedijatricom, i kaže žena (naravno) da mogu uzimati Eutyrox, ali da bi bilo dobro dojiti prije nego popijem tabletu i onda 3 sata ne dojiti. Isto tako dala mi je uputnicu da bebi provjerimo TSH čisto da smo sigurni da je s bebom sve ok.

A za moju dr. sam i ja još uvijek :? :? :?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

I da... uz sve to i TSH 7.7nešto naručila me na kontrolu za 8-10 mjeseci s tim da obavezno skinem dozu na 25ug :?

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ali da bi bilo dobro dojiti prije nego popijem tabletu i onda 3 sata ne dojiti.
    Ja se ni sa ovim ne bi složila. Ni endokrinolog, ni pedijatrica ni doktori u rodilištu mi nisu nešto ovako rekli a uvik naglašavam da pijem tablete i da dojim.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Suncem.m, u pravu si. Ja sam od svega ovoga još :shock: . Euthyrox služi kao nadopuna nedovoljnom radu štitnjače. Ako pomognemo štitnjači da radi kako treba, to može samo imati povoljan učinak na zdravlje. Ako tijelu još smanjimo udio hormona koji mu manjkaju, TO može biti opasno.

Yoko, nalaz TSH pokazuje da bi tebi 25 mikrograma bilo savska voda. Kakav ti je TRH test i ostali hormoni? Nisam nikakav dr i svakako moraš konzultirati mjerodavnog stručnjaka!! I da, trebalo bi nekako javno ukazati na "stručnost" te doktorice, kako ne bi ugrozila i druge pacijente! Masa problema u HR i dalje postoji zato što ljudi šute o njima. Vani ljudi odgovaraju za propuste i samim time ih rjeđe rade...

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

TRH ??? Što je to? Sigurna sam da ni moja dr ne zna

T3 i T4 su mi unutar referentnih vrijednosti, oko sredine, antitijela uvijek visoka.

Mali Medo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pod hitno mijenjaj doktoricu!

Ja sam ostala trudna kad sam pila Euthyrox 25, te su mi ga u trudnoći povisili na 50.
    Nakon poroda sam ostala na 50, te uredno dojila 16 mjeseci.

Pedijatrica me jedino poslala sa malim na vađenje hormona štitnjače, tek toliko radi kontrole.
    S njim je sve bo

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Slobodno uzimaj Euthyrox!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

TRH ??? Što je to? Sigurna sam da ni moja dr ne zna

Ajde ti lijepo kod nekog normalnog po točnu dijagnozu... I ako ništa drugo, ovdje imenuj tu svoju doktoricu. Pa možda onda ona sama ovdje demantira sve nas. Mislim, ona je završila medicinu, ti se ne petljaj dok isto ne završiš medicinu. Iako se radi o tvojoj glavi. Strašno.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pijem ga već 5 g. 50-75 mikrograma. U međuvremenu rodila i dojila/dojim 2 djece i nikad mi nitko od pedijatara, endokrinologa, ginekologa nije rekao da je euthyrox kontraindiciran u trudnoći i za vrijeme dojenja.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ajde ti lijepo kod nekog normalnog po točnu dijagnozu... I ako ništa drugo, ovdje imenuj tu svoju doktoricu. Pa možda onda ona sama ovdje demantira sve nas. Mislim, ona je završila medicinu, ti se ne petljaj dok isto ne završiš medicinu. Iako se radi o tvojoj glavi. Strašno.
    Ako ikad naiđe na ovaj forum ONA će znati da je o njoj riječ jer je jedina dr koja se bavi štitnjačom u Požegi.

fakinTin avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Pozdravi doktoricu u Pž, veću glupost nisam čula da prestaneš sa Eutiroxom u trudnoći ili kad dojiš .
    Pijem ga od 18. godine 25mg, u trudnoći povećan na 50mg + ponedjeljkom 100mg i nakon 2. mjeseca od poroda vraćeno na 25mg.
    Moj dok sa Vuk Vrhovca nikad niti jednom riječju nije spomenuo prekid terapije u trudnoći, pa kako bi štitnjača funkcionirala?!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ako ikad naiđe na ovaj forum ONA će znati da je o njoj riječ jer je jedina dr koja se bavi štitnjačom u Požegi.
    Ma uopće nije važna ona, nego ljudi koji njoj dolaze s povjerenjem - trebalo bi ih nekako upozoriti, ili ukazati nekakvoj liječničkoj komisiji na nju... pa gdje mi to živimo :? Zato sam napisala da je imenuješ. Ili smo svi mi u krivu, ili u Požegi radi jedna opasna osoba odgovoran posao.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ajooj koliko sam se napatila (neuka ) s ovim leptirićom

Slažem se Fish već sam gore pisala da bih ja rado reagirala na eksperimentiranje moje dr na meni i drugima, ali znaš li možda na koju adresu :?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ajooj koliko sam se napatila (neuka ) s ovim leptirićom

Slažem se Fish već sam gore pisala da bih ja rado reagirala na eksperimentiranje moje dr na meni i drugima, ali znaš li možda na koju adresu :?
    Ne znam. Možda na adresu 24 sata ? Kod nas nažalost, izgleda probleme rješavaju (kad ih ne stvaraju) mediji.

Evo što bih ja na tvom mjestu: ako već nemaš, preporuku tvoje dr bih tražila napismeno; zatim od pouzdanog dr tražila mišljenje o njenoj preporuci, uz opis mogućih negativnih posljedica u slučaju pridržavanja njene varijante terapije, također napismeno. S tim svim bih otišla (tj. poslala bih muža da ode ) odvjetniku i njega bih konzultirala o tome što poduzeti i što je realno očekivati. Ako bih već imala neke posljedice pogrešnog liječenja, razmislila bih i konzultirala odvjetnika i o mogućnosti tužbe, odnosno o mogućnosti dobivanja odštete. Pada mi na pamet konkretan odvjetnik iz ZG koji se bavi ovakvim stvarima (raznim odštetnim zahtjevima), ali ne želim nikoga reklamirati, nego ti mogu poslati na pp ako ćeš htjeti.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

( Ova tema već debelo izlazi iz okvira "Zdravlje djece", sori! )

Imam ja crno na bijelo. Piše Th: Eutyrox 75ug ujutro do poroda. Ukoliko bude dojila ne uzimati Eutyrox nakon poroda i tada kontrola za 6mj :shock:

Nakon 6mj - Dojila i pila punu dozu supstitucije. Ukoliko doji preporuka za najmanju dozu Eutiroxa 25ug. Ukoliko ne doji Eutyrox 100ug. Kontrola za 8-10mj i opet :shock:

Posljedica ovakvog liječenja nemam jer ga se nisam pridržavala, (ja sam svejedno, po preporuci dr iz Zagreba, nastavila s terapijom prvog dana nakon poroda.) zato bi mi bilo malo preekstremno ovo s tužbom :/ Ono što bih ja u svemu tome najviše voljela je da ona skuži da je u krivu i da se ispravi što se ispravit da

Fish ti si skroz neka ratoborna ženska

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Posljedica ovakvog liječenja nemam jer ga se nisam pridržavala, (ja sam svejedno, po preporuci dr iz Zagreba, nastavila s terapijom prvog dana nakon poroda.) zato bi mi bilo malo preekstremno ovo s tužbom :/ Ono što bih ja u svemu tome najviše voljela je da ona skuži da je u krivu i da se ispravi što se ispravit da

Fish ti si skroz neka ratoborna ženska
    Pa jesam valjda . Ma koma mi je to od te dr da se nemaš šta ti nestručna miješati, i to da kod nas ima gafova na sve strane bez ikakvih posljedica... Nisam ni ja za tuženje ako nije neophodno - a mislim da bi bilo da ima posljedica pogrešnog liječenja, nego nije mi palo na pamet kako drukčije išta poduzeti, osim uz pomoć konzultiranja osobe koja dobro pozna takve zavrzlame....

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno Hvala

Da više ne davim na zdravlju djece... hvala Fish na savjetima! Ako se uskoro odlučim za neke pravne bitke svakako te pitam za tog odvjetnika.

Sretno

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ama jel normalna ta tvoja dr.??? Kako mozes prestati piti hormon stitnjace? Ja nemam stitnu uopste, cijelu trudnocu pila Letrox (kombinovano 125 i 150 mikrograma) i svo vrijeme dojenja. Ne bih drugacije uravnotezila svoje hormone... Sa bebicom sve 5!!!
    Fakat ne razumijem te lude ljekare - tako ponekad lupaju gluposti ... :shock:

anitalu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sam danas od ocigledno iste lijecnice dobila istu preporuku. Max 0.25 sto je meni nedovoljna doza

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Znači nije ipak ništa naučila .

anitalu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

izgleda nije
    a bez obzira na sve što je kontra toga meni uopće više nije lako popit lijek

ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

anitalu, sigurno si i sama pročitala, ali neka još jednom ovdje:
    Ako dojite, nastavite s uzimanjem Euthyroxa u skladu s preporukama Vašeg liječnika. Količina ovog
    lijeka koja se izlučuje u majčino mlijeko je tako mala da neće imati nikakav učinak na dijete.

Nemoj se gristi dok to piješ! Stvarno nema razloga! :grli:

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

I ja ću ponoviti po stoti put, ali uz još malo dodatnog objašnjenja, a dajem i jednu dobru stranicu na kojoj se takve stvari mogu brzinski provjeriti.

Kontraindikacija za dojenje su lijekovi koji suprimiraju rad štitnjače (dali bi se majci s hipertireozom) jer se oni u značajnoj mjeri mogu naći u mlijeku i djelovati na štitnjaču djeteta kojem takav lijek uopće ne treba. Levotiroksin, koji nadomješta vlastite hormone štitnjače u situacijama kad ih fali (daju se u hipotireozi), nije štetan za tu bebu ako ga majka prima u pravilnim količinama jer to je praktički kao da je u pitanju njezin vlastiti T4. Svejedno, kao i sa svakim lijekom za vrijeme dojenja, preporučen je oprez - u ovakvom slučaju pretpostavljam da je dovoljno samo pratiti stanje djeteta.

Nursing Mothers- Although thyroid hormones are excreted only minimally in human milk, caution should be exercised when SYNTHROID (levothyroxine sodium) is administered to a nursing woman. However, adequate replacement doses of levothyroxine are generally needed to maintain normal lactation.
    RxList.com
    (RxList.com je inače stranica s iscrpnim i pouzdanim podacima o lijekovima, samo što su svi navedeni pod tvorničkim nazivima kakvi se prodaju u SAD-u - tako da je tu levotiroksin opisan s imenom Synthroid, a ne Euthyrox kako se prodaje kod nas. Uvijek se navodi i ime farmakološki aktivne tvari, koja je u ovom slučaju levotiroksin, tako da se tim podacima mogu služiti i oni koji koriste drugi proizvod.)

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Zapravo, tu doktoricu bi trebalo educirati o ovom pitanju jer stvarno nije baš dobro da majkama preporučuje odlaziti u hipotireozu radi dojenja. Netko bi ju mogao i poslušati i nepotrebno se patiti.

Moja preporuka, a ja sam i sama medicinar pa se ravnam po tome kaj bi mene uvjerilo, je da dođete s nekim konkretnim, vjerodostojnim izvorom na slijedeću kontrolu i date joj da si ga pročita. Po mogućnosti u mirnom razgovoru i s relativno pozitivnim stavom, jer tad su bolje šanse da i ona pozitivno reagira. Psihologija, je l'.
    Pojam "konkretni, vjerodostojni izvor" nama medicinarima nije baš širok. Tu dolaze određene internet stranice koje pišu medicinski stručnjaci ili svjetske udruge (npr. ova RxList.com koju sam maloprije navela bi trebala biti OK, meni ju je preporučio profesor iz farmakologije), medicinski časopisi, udžbenici relativno novog datuma i slično. Pisane preporuke drugih liječnika u dokumentima pacijenta isto, pogotovo ako je drugi doktor veći stručnjak za neko pitanje. Koliko god ponekad bilo opravdane, upute iz nestručnih izvora liječnik ne smije (bez provjere) uzimati u obzir.

Mislim da biste, recimo, mogli uzeti onaj papirić koji dolazi uz pakiranje Euthyroxa, sigurna sam da tamo nešto mora pisati o uzimanju lijeka za dojilje, i doktorica bi to trebala uzeti u obzir. Bolje, pokazati joj pismeno mišljenje pedijatra. I nemojte reći "studentica medicine na forumu je tako rekla" jer možda sam ja baš dalmatinski barba koji se kuži samo u ribe i zapravo zafrkavam jadne ljude preko interneta... :D Ne znate ni moje ime, ne bum ga ni rekla.

I stvarno savjetujem da s doktoricom na taj način popričate o ovom. Ona će i dalje ovak propisivati lijekove dok ne nauči drukčije, a to što vi nju ne slušate neće pomoći drugim ljudima. Vidimo to već na ovom primjeru, suspektno ista osoba već 3 i pol godine nije promijenila stav.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •