Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Razvod i djeca

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Molila bih pomoć...naime,moj je bivsi dobio skrbništvo nad nasim petogodisnjem djetetom iako dijete tesko i sa plačom odlazi kod njega a on ga tako na silu uzima!zanima me kako sad kad je rjesenje doneseno da je kod njega kroz tjedan a kroz vikend kod mene dali mogu poduzeti nesto jer mi se djete zali na to da ga sadašnja maćeha koja zivi sa njima tuče i viče na njega,a bivsi mi je i dao na znanje da je preko podmićivanja uspio doći dol skrbništva!ako netko ima saznanja o tome sto mogu učiniti neka mi se javi...hvala...

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

samamama ti je dobro rekla. treba ti odvjetnik, a u ovakvim slucajevima lako ga dobijes i besplatno. Sve sto trebas je malo se informirati kod odvjetnicke komore. Unatoc tome, dobro je i razgovarati sa CZSS. NJima posalji pismo s navodom svih svojih briga. Oni ce tada teve i oca pozvati na obavezni razgovor (nekad poziv traje 2-4 mjeseca). Ukoliko smatras da djetetu nije dobro, tvoje je ne samo pravo vec i obveza da ga stitis tako sto o tome obavijestavas nadllezne institucije (CZSS, POLICIJA, pravobraniteljica itd). CZSS je npr duzan izaci u provjeru, ili barem obaviti razgovor sa tvojim bm kako bi utvrdio cinjenicno stanje, a na temelju toga moze dati prijedlog ODO za pokretanje postupka.

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Molim vas dali mi neko moze objasniti sl stvar...imam curicu od 9mj..pred razvodom...zanima me koliko dijete mora imati najmanje godina da ga otac odvede kod sebe za vikend...u razlicitim gradovima zivimo,velika je udaljenost..bojim se reakcije dijeteta jer je vezano za mn...hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •