evo nas upravo iz bolnice u Zadru.. samo rijeci pohvale za tamosnje osoblje. Doktorica predraga. Mali nije ni trepnuo, bio je toliko miran i dobar dao se i pregledati, ja sam bila sokirana koliko je ta zena bila njezna i smirena. Rijec je ipak o alergiji, bris ce mu raditi za jedno tjedan dana jer je rekla da mora proci barem 7 dana od zadnjeg kapanja ociju. Kaze da je tipican izgled za alergijsku reakciju, a da to nije upala jer nema niti iscjetka, niti krmeljavosti itd., pa valjda zena zna.
Nazalost rekla je da sami moramo otkriti sto mu izaziva alergiju, da neka ga pratimo, a kad se situacija pogorsa da stavljamo obloge.
Preporucila je isto Tobrex, ali kad sam mu kapala Tobrexom situacija se rapidno pogorsavala, tako da mislim da te kapi nemaju nikakvog ucinka... A on je ipak jos mali bebolino pa stalno ruli po okicama, kopa zemlju i rukice su mu stalno u necemu kolko god da ja za njim letim i cistim ga.... nadam se da necemo morati pakirati kofere i pravac Zagreb i da ce se situacija smiriti....