Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 57 od 57

Tema: JUTARNJI LIST 09.06.2009.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Lorien prvotno napisa
    ma meni je stvarno smijesno koliki dio zakona se odnosi na raznorazne takve zabrane. kao da nasi lijecnici nisu polozili hipokratovu zakletvu pa da bi namjerno izvodili raznorazne pokuse tog tipa. kome bi uopce tako nesto palo na pamet???
    Pretpostvljam da je to bitno isključivo iz percpcije konzervativne javnosti - u stilu, evo, spriječili smo ih da rade ljude-mutante. Puno se još treba raditi na PR-u MPO-a da to nije nešto čudno, nego nešto životno.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Vezano za taj PR u MPO sto ina33 kaze, procitejte malo ove clanke ako imate volje.

http://www.dailymail.co.uk/news/arti...o-aborted.html
    http://www.dailymail.co.uk/news/arti...F-blunder.html

Nazalost, radi se o losem PR-u koji je puno cesci jer su ovakve price puno primamljivije za siru javnost koja nema blage veze o MPO.Zato se i stice dojam da je taj MPO nesto nadnaravno i totalno konfuzno, pa su potrebne sve te silne restrikcije.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ma da, slazem se. jer novine pisu samo o skandalima, a nitko od njih ne bi preuzeo ulogu edukatora i napisao konstuktivan clanak, cast iznimkama.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ma da, slazem se. jer novine pisu samo o skandalima, a nitko od njih ne bi preuzeo ulogu edukatora i napisao konstuktivan clanak, cast iznimkama.
    ma da novinari su krivi za svo zlo ovog svijeta :/

darci avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ovo je bogme istina, a i kad krenu o nečemu pisati ispadne im pola činjenica iz teksta.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa
    ma da novinari su krivi za svo zlo ovog svijeta :/
    ne mislim da su novinari krivi za svo zlo ovog svijeta. nazalost, kriva je publika. novinari na kraju dana pisu samo ono sto ce prodati novine. prije ce se prodati novine koje pisu gdje je vlatka pokos ili severina kupila traperice (da ne nadodam nesto socnije), nego o znanstvenim dostignucima nekog naseg wunderkinda koji na institutu u njemackoj mijenja svijet (toliko su puno pisali o njemu da mu ni ja ne znam ime). to je nazalost nasa realnost. pa onda svaka cast onima koji unatoc tome sto mozda nece povecati tirazu svojih novina napisu konstuktivan clanak da bi educirali javnost, a ne samo da bi nekog popljuvali. jer mislim da bi uloga medija u nekom savrsenom svijetu prvenstveno trebala biti edukacija i objektivno prezentiranje vijesti. to sto za takve medije mozda nema dovoljno konzumenata, je zapravo i razlog zbog kojeg se vecina prilagodila publici. tu se zapravo radi samo o ekonomiji - zakon ponude i potraznje.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

ksena, tek sam sad na drugim temam skuzila da si novinarka pa pretpostavljam da te moj komentar bocnuo. ispricavam se, jer stvarno nisam htjela popljuvat novinare generalno (ne volim generalizirati u nicemu tipa "svi su ovi pokvareni, svi su ovi glupi" i sl.), ali i dalje smatram da se ipak vecina prilagodila citateljstvu/gledateljstvu i da im je mozda jednostavnije napisati tekst koji ce vecina ljudi procitati nego boriti se s vjetrenjacama i pisati o necemu mozda ne tako zanimljivom, ali jednako bitnom. ponavljam, cast iznimkama!
    obzirom da ti je to struka pretpostavljam da te iznimke poznajes u vecem broju od mene, obicnog citatelja/gledatelja.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •