ja ne bih rekla da je kod mene osjećaj da ne vodim život kakav bih htjela. ja još uvijek mislim da ću sve što do sad nisam stigla, stići obaviti. stvarno, još uvijek mislim da ću i u ameriku i u afriku i pročitati sve knjige koje do sad nisam i SVE.
i svaki put kad nešto propustim, a to se naravno često dešava, uvijek mislim - ma, biti će još prilike za to. bože moj, još će se oni družiti, i druge godine će biti njihov koncert, a opet će doći i ta izložba u zagreb i sl.
a ono što me često drmne je nostalgija - osjećaj žaljenja za nekim prošlim, nepovratnim vremenima. ih, sad trenutno nisam u tom filmu, ali često me drmne ta nostalgija. kako kaže bauba - poklopi se neka pjesma, poezija, članak, knjiga, film, mir u kući, i ajmo, udri...ronim suze samo tako. onda pogledam na naše slike - i opet, udri u plač. onda se sjetim svojih ljeta, nekih dragih ljudi koje nisam dugo vidjela, čula i opet neka provala emocija. litala, ovo s djecom si tako lijepo napisala - tko im je dozvolio da tako brzo rastu