kupila sam one gotove, Podravkine.
Dimenzija im je totalno debilna (25x15cm - tko ima takav protvan?!), a nisu ni narezane.
Ima li Ledo nešto takvo, a narezano?
kupila sam one gotove, Podravkine.
Dimenzija im je totalno debilna (25x15cm - tko ima takav protvan?!), a nisu ni narezane.
Ima li Ledo nešto takvo, a narezano?
samo podižem
Ja ih radim od Ledovog lisnatog tijesta, i te su mi najbolje.
Prvu koru ispecem na naopakoj strani, pa je narezem na kocke, a drugu normalno u unutrasnjoj.
ma ja to nikada ne uspijem ravnomjerno razvući, pa imam puno "otpada".
totalno sam neupotrebljiva za takve stvari!
Ja isto sama pečem od lisnatog i to mi je super.
Vježbaj Apricot i uspjet ćeš zbilja nije problem![]()
također pobornik gotovog ledovog lisnatog i to jedna šnjita za obje kore i gornju i donju.
razvaljaj s brašnom.
kako misliš ne ispadne ti ravnomjerno? misliš kvadratično?
...ili kupiš gotove u obližnjoj slastičarni![]()
samo kore, da ne bi bilo zabune...
pobornik također, i kora i kreme iz kutije..valjaj bejbe..ili daj mužuMamita prvotno napisa
![]()
Kremšnite sam napravila (ne prijavljujte se, sutra i prekosutra ih imam 12 na doručku, ručku i večeri), ali nisam odoljela da Podravci ne napišem protestno ljubavno pisme o vezi s dimenzijama.
Ako ti krema nije pretekuća (a dobra krema to ne bi smjela biti), protvan ti niti ne treba.
Ergo, svejedno je kakve su dimenzije kora.
:namig i beeeelj: