Hvala![]()
Mislim da je možda lakše kad odgovaraš samo za svoj život.
Hvala![]()
Mislim da je možda lakše kad odgovaraš samo za svoj život.
opet se slažem s tobom![]()
"normalna" sam kada sama vozim,a čim se sprema vožnja u dvoje...ajoj
imala ysam vozačku nekoliko mj. kad sam ostala trudna i tek sam se okuražila voziti( preferirala sam biti s nekim u autu). U trudnoći sam zbog zdravstvenih razloga zapustila vožnju( morala sam doma mirovat) i sad nema teorije da sjednem za volan( neznam više točno ni koja papučica je gas a koja kočnica-znam za sigurnošću di je kuplung).
Joj,i meni se dogodi nakon neke pauze(kada putujemo u inostranstvo,uvek Mm vozi)da me hvata strah od voznje,i nakon 10godisnjeg staza
Voziti nisi zaboravila sigurno,to se ne zaboravlja kao ni plivanje ili voznja bicikla.
Lako ces se podsetiti ako budes imala motivacije da pokusas.
Ot bebac ti je presladak![]()
Smotana mama je danas postala ponosni vlasnik vozačke dozvole :D
Čestitam !!!
Samo naprijed šumaherko
![]()
.evo i mene u klub!!! imam vozačku već četiri godine, a vozim samo po mraku ako je potrebno, jer tada nema auta na cesti...tako da ustavi mene strah drugih..i neki dan nakon 4 godine malo po malo po mraku po parkiralištima i sl. osjetila se ja spremno i zbilja otišli mi oko 5 km od kuće i sljedeći dan isto i vzila sam natrag. ali tad je frendica išla sanom i malim, ne može mi ona puno pomoć znam ja pogotovo jer pati od istog problem kao i ja, al mi je lakše da je tu. i sad jutors mi je zatrebalo da ja i mali odemo samo 1 km puta da s skratimo hod po ovoj vrućini. i sad do tamo je lako doć samo ravna cesta, jedan semafor i sl. ali za natrag imam bolnu točku jedan sporedni izlaz na glavnu cestu i to lagano uzbrd uff... ma našla sami drugi put, ali strah me da ne dođem do tamo i onda se navečer sa MD vraćam po auto.
ujutro mi opet treba taj isti put i pomogalo bi mi jer treba dosta rano ić i nadam se da ću uspete..drž'te mi fige...
Kako ste vozili u početku da li ste gledali kojim cestama moraš ići da bi došao do željenog mjesta i olakšavali si put i sl.
I ono što mi ne pomaže auto je star i nesiguran pa mi pjoačava strah.
Ma naravnotočkalica prvotno napisa
!!
Nije to nista cudno![]()
Ja sam u svojim pocecima najpre savladala morsrutu od nas do roditelja MM-a i od nas do kume![]()
Tacno sam znala kojom kolovoznom trakom idem,gde se prestrojavam....i nisam odstupala ni za milimetar![]()
Nisam si dopustala istrazivanje novih puteva,dok nisam apsolvirala jos poneku deonicu sa suvozackog sedista,vozeci se s nekim drugim![]()
I bilo mi je teze nocu,iako ima manje auta u saobracaju,cinilo mi se da su svi farovi upereni u moj retrovizor i da svi drugi auti idu na mene![]()
Samo vera u sebe,volja i vezba daju rezultate![]()
Polozila iz prve?clumsy mom prvotno napisa
streberko![]()
Ja imam jos desetak regularnih casova i minimum isto toliko extra![]()
čestitam clumsy mom, i da u prometu budeš sve, samo ne clumsy :D
Bravo!clumsy mom prvotno napisa
![]()
A sad... NE ispuštati volan iz ruku i samo naprijed bez zastajkivanja. Bit će sve super! Moja susjeda je tako položila prije 3-4 godine, nije odmah krenula voziti i eno je i danas, ide pješice....
XCrvenkapica007 prvotno napisa
Pridruzujem se cestitkama od sveg srca!!!!
I ja sam polozila pre godinu i po, pa sad vozim "kao besna", i sama, i decu, i mm-a (ovo najmanje volim, jer je uvek prepun dobronamernih saveta za neiskusne vozace)
ovako i ja. a instruktor mi na g.o.ninet prvotno napisa
dok se vrati, možemo sve ispočetka...
![]()
Iz prve i to u trenerci i patikama, sa izvoženih 30-tak umesto 40 časovaNa testu nisam znala koje su boje zadnja svetla za maglu
. Poligon sam položila misleći da samo vežbam
Nakon gradske vožnje komisija mi je uglas rekla: ''Položila bi i da si vozila sa 30% brzine kojom si gazila kroz grad i niko se ne bi bunio''
![]()
EDIT: A časove što sam vozila. Izvozim 10 pa nas zakači vikend i polaganje pa pauziramo jednu sedmicu, pa izvozim 5 pa odem kod mojih, pa još 5 pa odem na more, pa 5 pa instruktorka ode na more...
![]()
clumsy mum cestitam!!!
evo i ja se spremam upisati na polaganje vozackog ispita i trazim ohrabrenje u ovim redcima...svaka susa vozi i ostale takve spike stalno mi se vrte po glavi ali ne pomazu puno
ni prije djece nisam bila pretjerano motivirana za voznju a kako sam njih dobila postala sam suvozac iz pakla. sad je vrijeme, odlucih, da prestanem maltretirati bliznje i polozim.