Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Audi A3 i AS kategorije 1 ili 1-2-3 - molim preporuku

njokica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Audi A3 i AS kategorije 1 ili 1-2-3 - molim preporuku

Daklem, sutra idemo u kupovinu AS, imamo Audija A3, iz 2001. Jučer sam surfala koliko sam stigla, a pošto će nam biti jako komplicirano ići probavati AS prije kupnje u naš auto (bolje rečeno - ne da nam se baš s obzirom na vrijeme koje ćemo imati na raspolaganju ). Radije bih se osigurala da možemo reklamirati AS u slučaju nekompatibilnosti

Pa molim da mi netko, ako ima saznanja o tome, preporuči AS za naš auto. (Inače mi je zapelo oko za Maxi Cosi Priori XP i Römer općenito).
    Btw. koliko znam, nemamo isofix (da imamo, ti utori bi se vidjeli na sjedalu i pisalo bi na njima isofix :? , vozila sam se u novom Fordu S-max pa vidjeh...)

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

preporuku bi ti mogao eventualno dati samo drugi vlasnik A-trice iz 2001., ali bi se i ta preporuka mogla pokazati lošom - jer postoje različite razine opremljenosti s razlčičitim vrstama sjedala i presvlaka sjedala

jedini sigurni način provjere kompatibilnosti određene AS s određenim autom je: AS u ruke i isprobati prije kupovine

ornela_m avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Re: Audi A3 i AS kategorije 1 ili 1-2-3 - molim preporuku

Citiraj njokica prvotno napisa
    Daklem, sutra idemo u kupovinu AS, imamo Audija A3, iz 2001. Jučer sam surfala koliko sam stigla, a pošto će nam biti jako komplicirano ići probavati AS prije kupnje u naš auto (bolje rečeno - ne da nam se baš s obzirom na vrijeme koje ćemo imati na raspolaganju ). Radije bih se osigurala da možemo reklamirati AS u slučaju nekompatibilnosti

Pa molim da mi netko, ako ima saznanja o tome, preporuči AS za naš auto. (Inače mi je zapelo oko za Maxi Cosi Priori XP i Römer općenito).
    Btw. koliko znam, nemamo isofix (da imamo, ti utori bi se vidjeli na sjedalu i pisalo bi na njima isofix :? , vozila sam se u novom Fordu S-max pa vidjeh...)
    njokica, isofix kuke se ne vide nuzno (na nasem autu barem ne), one su kod novijih audijevih modela jako elegantno uglavljene izmedju sjedala i naslona, ali se daju napipati. Obzirom da je auto iz 2001, ne znam da li su vec tada ugradjivane, ali poznajuci audijev pristup sigirnosti u voznji ne bi me iznenadilo.

Ako pak isofixa ipak nema, onda jedino sto mislim da morate pripaziti je na polozaj kopce za pojas, tj. da li strsi van ili je u ravnini sa sjedalom. U prvom slucaju ste ograniceni izborom sjedalice, pogledaj malo temu
    Prelazak u sjedalicu iz grupe I i problem sa dugackom kopcom

njokica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

A niš, idem pipkat u auto da li ima isofix, sad si mislim da bih radije da ga ima iako je to skuplja varijanta :/

bar je lakše s montažom

a nakon ovog sa dugom/kratkom kopčom mi se čini da će mi se kupovina AS pretvoriti u noćnu moru

mislim, toliko je tih faktora da mi je već sada zlo a nisam niti kročila u trgovinu. Sorry na ovakvom pesimizmu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •