Ja sam jedna studentica koja je u domu, muž na terenu, a sin je s bakom od 11. mj. svog života. Tako je moralo biti jer je fax zahtjevan, predavanja obavezna, a i financijske prilike su doprinjele takvom razvoju situacije. Svaki vikend provodim sa sinom i moj muž koliko god može.
Mene interesira, jer nisam našla nijednu sličnu temu, može li mi netko odgovoriti što se tiče stvaranja privrženosti prema starijoj osobi koja se brine za dijete jeli to ostaje njemu trajno ili ja to mogu promjeniti, s obzirom na to da je njemu sad super s bakom. Predavanja mi završavaju za 2 tjedna, nakon toga ću biti s njim puno više.
Teško mi je gledati da više voli baku, a još mi je gora pomisao da će njemu biti teško ako ga odvojim od nje, da ga nebi uhvatila neka tjeskoba ili nešto slično
.
On sad ima 15 mjeseci.
Ako mi neko može nešto napisati o tome bila bih vam zahvalna.

, a još mi je gora pomisao da će njemu biti teško ako ga odvojim od nje, da ga nebi uhvatila neka tjeskoba ili nešto slično
.
Odgovori s citatom
, mm je radio preko student servisa, živjeli smo ko podstanari u 30ak kvadrata. Baka ti valjda može uletit u ispitnoj krizi...
a da ćeš me podržat i dalje u onome što smo odlučili

)