Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 198

Tema: Direkt o MPO - trebamo parove ASAP

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

gledala,isplakala se i šta reči HVALA cure bile ste SUPER i vaši muževi takodjer.ksena neka bude +~~~

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Matilda prvotno napisa
    Emisija je pun pogodak!
    Treba je pokazati u Saboru.

Cure,
    bile ste divne, iskrene, prirodne, spontane. Rasplakale ste me, posebno ona rečenica Ja sam mama.
    Potpis ko kuca veliki.

Daria

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa
    cure hvala vam. hvala i dariji i maji bile su predivne.

evo emisija je već imala dobar odjek, nazvala me svekrva sva u suzama, da je ona to tabuizirala i da sad malo bolje razumije (prije je ništa nije zanimalo)... i kao super joj je. eto! jedna duša više koja nas razumije (a to sam najviše i htjela)
    Od srca ti zelim i jedva cekam sretnu vijest u petak. Ja sam se rasplakala na puno toga a izmedju ostalog na ono "to ne moze prolaziti par koji se ne voli" i na ruku tm na tvojoj busici dok lezis.Draga oboje ste bili odlicni i bas mi je drago da vas konacno i svekrva moze razumjeti.I to nam govori koliko su potrebne ovakve emisije, ovakvi hrabri ljudi da dopremo do sire javnosti, do srca obicnih ljudi koji o MPO znaju onoliko koliko ih mi naucimo.

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

preplakala sam cijelu emisiju i drago mi je da sam bila sama u kući
    cure super ste, svaka čast
    ksena28 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Nisam mogla gledati, pa molim ako netko može staviti link.
    Pozzzzzzz

thaia28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

odgledala sam emisiju u jednom dahu, knedla u grlu i suze u očima..
    bile ste divne, tople, hrabre, iskrene..
    sačuvala sam snimku jer znam da ću sigurno pogledati još jedan put

hvala vam

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bilo je predobro
    vama trima i vasim muzevima

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jedva cekam link da to pogledam! :D

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Gledala sam popodne emisiju.Bilo je jako dirljivo.Prolazila sam kroz istu borbu,i svaka vaša riječ me je dirnula do suza,gledala sam u društvu mm i uopće se nisam trudila skrivati suze,a vidim da je i njega emisija dirnula,jer sve smo to zajedno prolazili,u svakoj izgovorenoj rečenici smo se prepoznali. Cure,hvala Vam u naše ime

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

koliko nas je plakalo u isto vrijeme CURE HVALA VAM DO NEBA
    ksena zaslužuješ ogroman + nakon onih prekrasnih rečenica

mvrcelj avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

sorry cure ali mali mi je handfull pa se ne stignem ni javiti...da ja sam ona treca...! hvala vam..i! uf kako je tesko gledati sebe na ekranu! da..svi su mi rekli da ih je emisija rasplakala..mozete misliti kako je meni bilo sama sam sebe rasplakala.. !

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

svaka čast cure na hrabrosti, gledala sam samo kraj...

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Sasvim slučajno sam upalila tv i vidjela emisiju (Direkt mi je inače suuuuper).
    Cure i mene ste rasplakale. Zaista je u malo vremena rečeno tako puno i tako dirljivo .

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj anamar prvotno napisa
    nisam mpoovka, ne pratim vaš pdf previše, ali plakala sam skoro cijelo vrijeme trajanja emisije.

nadam se da će ovaj nakaradni zakon pasti u proceduri.
    Evo da potpišem.

Predobra i jaka emisija, cure svaka čast.

Ana29 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Cure bile ste prekrasne, nisam znala za emisiju, ali je MM upalio TV i odmah me zvao, sreća, odgledala sam sve, otplakala cijelu emisiju. Krasno.

Ima li netko da je gledao, a da nije plakao?

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Cure, odlično...bilo ste divne, iskrene, dirljive...istinite...kad bi to bar netko čuo...emisija je bila puna emocija i bilo ju je teško i euforično gledati - u isto vrijeme
    VM isto što su sudjelovali.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Moze li se pogledati online negdje?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

na moru sam pa se nisam mogla ulogirati da vas pohvalim već jučer.

Rekla sam Kseni jučer na telefon: hvala vam za vrlo iskren, dirljiv i nadasve autentičan nastup. Mislim da su cure super opisale kroz što mi kao žene ali i parovi prolazimo (i bez novog zakona ), a rečenica "da parovi koji se ne voli kroz to ne mogu prolaziti" je bila baš u sridu. Odlično i vrlo dirljivo ste se i dotakli Crkve i našeg ministra....

Gabi hvala za javljanje da je emisija u tijeku, ja bih sigurno zaboravila.

Ksena ja ti prišt nisam primjetila, a za sveki mi je baš, baš, baš drago ... Mislim na tebe i čekamo skupa petak

Veliki i još veća curama iz emisije

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Dajte molim vas neki link,tako bih rado to pogledala...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj a72 prvotno napisa
    Dajte molim vas neki link,tako bih rado to pogledala...

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Ana29 prvotno napisa
    Ima li netko da je gledao, a da nije plakao?
    Ja sam se držala dosta hrabro jer su tu bili još MM, mama i teta, ali nakon onog Majinog "i sad sam mama" pobjegla sam u WC i rasplakala se ko kišna godina. Nisam htjela da me itko tješi, samo da budem sama i da sve moje MPO suborke uskoro budu u prilici tako kroz suze javiti mužu pozitivnu betu.
    Cure bile ste izvrsne, emisija je zaista pun pogodak.
    Ksena ja prišt nisam vidjela, ali sam vidjela svu tu bol, neizvjesnost, nadanje i ogromnu ljubav i snagu koja vas tjera naprijed. Od srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude plus!

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Cure bile ste odlične, mislim da je to najbolji prilog do sada prikazan. Samo hrabro naprijed, iako više nisam u MPO vodama uz vas sam.

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj gupi51 prvotno napisa
    E da, mi smo snimili emisiju pa ako želite moj MM može staviti na Web, npr na Youtube.
    Gupi51, jel možeš nagovoriti mužića da to stavi, pa ostaviš ovdje link

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I mi smo vas gledali.

Bilo je predivno. Došlo mi je da uskočim u tv i sve vas izgrlim, o suzama neću ni pisati.

Divno mi je kako vas je ekipa direkta snimila, kako je uhvatila te trenutke s toliko dirljivih poenti, a bez imalo patetike, samo dostojanstven, tih, a tako snažan protest protiv nepravde koja se pokušava nanijeti novim zakonom.

Uz vas smo i držimo fige da je film ipak kod dijela ljudi razbio ili bar načeo kalupe u glavama.

Cure, predivne ste bile

lulu-mama avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Ja sam mislila da sam jedina cmoljavica koja ce morati na forum napisati da ste me skroz rasplakale i raznježile, nekako i razveselile i rastužile.
    Ali očito nas ima još sa istim utiscima!
    Bile ste odlične!

gupi51 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj tinaka prvotno napisa
    E da, mi smo snimili emisiju pa ako želite moj MM može staviti na Web, npr na Youtube.
    Postupak je u tijeku. Nadam se da će uspjeti. Ima problema s prebacivanjem iz DVD-a u DivX format. Neće biti na Youtube jer je predugačko. Imat će cca 190 MB. Najvjerojatnije će biti sutra pa šaljem link.

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Hvala

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja nažalost nisam uspjela gledati jer je mm bio rođendan pa smo imali goste no jutros mi je šef ispričao kako je gledao i kako su cure bile prirodne i odlično govorile o tako teškoj temi. ispričao mi sve u detalje ali ja jedva čekam da pogledam na webu. pozdrav i svaka čast hrabrim curama.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

nisam uspjela gledati pa se nadam da cete brzo staviti link, ali frendica koja nema nikakve veze s MPO mi je rekla da ju je jako dirnula cijela emisija!
    nestrpljivo cekam da pogledam!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj tinaka prvotno napisa
    Postupak je u tijeku. Nadam se da će uspjeti. Ima problema s prebacivanjem iz DVD-a u DivX format. Neće biti na Youtube jer je predugačko. Imat će cca 190 MB. Najvjerojatnije će biti sutra pa šaljem link.
    :D

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

žao mi je što sam propustila emisiju , a još sam si tupson i napisala napomenu velikim crvenim slovima na ploču da ne zaboravim . Uh ljuta sam na samu sebe . Znam da bi isplakala potop suza kao što to činim uvijek kada se radi o djeci . Drago mi je da se konačno malo više govori o problemu neplodnosti i MPO-u iako još uvijek ima ljudi koji nemaju blage veze što je to IVF . Kada bude link obavezno moram pogledati.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno trebam uslugu

drage moje koje ste snimile emisiju, a u Zagrebu ste: jel bi nam mogle posudit ili zapržit dvd? ili divx? mm nije uspio gledat emisiju, a nemamo ni snimalicu (tehnološki smo nazadni), a jako bi je pogledao. redatelj nam nije dao...

ili da vas požurujem da stavite na web :?

daria avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala Vam Rodice!
    Iznenadjena sam reakcijama...ljudi me zaustavljaju i kazu "svaka cast, prekrasna emisija". Ksena i Maja...bravo!!!
    Hvala Hrvoju i ekipi koja je snimala i sjetila se nas.

gupi51 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

MM je uspio.

Evo link na emisiju. Uživajte u gledanju.

http://rapidshare.com/files/250564763/direkt.avi.html

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Gupi, možemo li dobiti upute?
    Ja kliknem na link, a nemam pojma što dalje

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

klikni na free user , sačekaj da ti odbroji 100 i nešto sekundi. Zatim klikni download...save file i to je to

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Dosta je velik pa će tribat malo vrimena da se skine.

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Hvala!

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

hvala i od mene

Gost 1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

MoMo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja sam odgledala samo dio emisije jucer...i znala sam da ce neko staviti na net...pogledala i potpisujem cure

gupi51 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj s_iva prvotno napisa
    Gupi, možemo li dobiti upute?
    Ja kliknem na link, a nemam pojma što dalje

Malo kasnim, ali vidim da si već dobila upute. Nadam se da si uspjela pogledati.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Cure, svaka čast, bile ste super, svi doma smo plakali.

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno emisija

... odgledala sam je, a MM je prvo gledao TV pa gledao što ja gledam na kompu i na kraju cmoljio sa mnom... hrabro od vas što ste nastupile u emisiji - nije lako pričati pred upaljenim kamerama o temi koja se direktno tiče tebe i tvog muža...

možda je ovo off topic, možda se o tome već i pisalao, a obzirom da se spominjalo u samoj emisiji:

evo nešto vezano za crkvu i 'njene stavove' http://www.glas-koncila.hr/rubrike_r...?broj_ID=13114

izdvajam

...No, ukoliko je moguće do potrebnog sjemena doći upravo u naravnom bračnom činu i dobiti samo toliko zametaka koliko ih se vraća u majčinu utrobu da se ondje naravno ugnijezde i razviju, bili bi uklonjeni mnogi prigovori što ih crkveno učiteljstvo iznosi protiv izvantjelesne oplodnje....

u svakom slučaju želim još jednom čestitati svima na sudjelovanju - iskreno suosjećam s vama i možda mi je pomalo žao da muškarci nisu nešto rekli o tome kako se osijećaju i kako gledaju na mpo (donirala bi ja svog MM za emisiju, ali sam prekasno vidjela poziv)

Alyssa avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Cure, bravo, emisija je bila sjajna! Svaka cast, bile ste toliko iskrene i tople, a opet hrabre i jake, hvala vam . Sigurna sam da nema nikog tko je gledao emisiju a da mu nisu zasuzile oci .

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Re: emisija

Citiraj Ogla prvotno napisa
    evo nešto vezano za crkvu i 'njene stavove' http://www.glas-koncila.hr/rubrike_r...?broj_ID=13114

izdvajam

...No, ukoliko je moguće do potrebnog sjemena doći upravo u naravnom bračnom činu i dobiti samo toliko zametaka koliko ih se vraća u majčinu utrobu da se ondje naravno ugnijezde i razviju, bili bi uklonjeni mnogi prigovori što ih crkveno učiteljstvo iznosi protiv izvantjelesne oplodnje....
    Koliko ja to razumijem, to je upravo sukus novog zakona, koji je upravo, možemo skoro pa i reći, pisala Crkva, i o tome se raspravlja i protiv toga je većina struke i pacijenata - to je to propisivanje tzv. prirodnog IVF-a jer je teško blago stimulirati mladu ženu - kod nje će uvijek doći u stimulaciji do viška jajnih stanica koje će se morati ispunktirati i baciti ili oploditi tri i dobiti tri super embrija i riskirati trudnoća s trojkama. A kod nekog bliže 35-toj se može dogoditi da se od tri oplodi nijedna. Tj. to je taj tzv. prirodni IVF koji liječnici u zapadnoj Europi ne preporučaju jer mu je uspješnost 8-10% pa zamislite koliko bi trajalo liječenje i logistika takvog liječenja (svaki mjesec folikulometrije, punkcije, pa nema jajne stanice) itd. itd. I tako godinama dok se ne ubode taj sretni postotak :/.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Citiraj Ogla prvotno napisa

izdvajam

Koliko ja to razumijem, to je upravo sukus novog zakona, koji je upravo, možemo skoro pa i reći, pisala Crkva, i o tome se raspravlja i protiv toga je većina struke i pacijenata - to je to propisivanje tzv. prirodnog IVF-a jer je teško blago stimulirati mladu ženu - kod nje će uvijek doći u stimulaciji do viška jajnih stanica koje će se morati ispunktirati i baciti ili oploditi tri i dobiti tri super embrija i riskirati trudnoća s trojkama. A kod nekog bliže 35-toj se može dogoditi da se od tri oplodi nijedna. Tj. to je taj tzv. prirodni IVF koji liječnici u zapadnoj Europi ne preporučaju jer mu je uspješnost 8-10% pa zamislite koliko bi trajalo liječenje i logistika takvog liječenja (svaki mjesec folikulometrije, punkcije, pa nema jajne stanice) itd. itd. I tako godinama dok se ne ubode taj sretni postotak :/.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Xena, Darija i Maja hvala i bile ste odlične. Uspjele ste predstaviti našu MPO populaciju i to vrlo pristupačno, iskreno i dirljivo. I ja sam morala
    malo Xena od srca ti želim visoku betu u petak.

Gupi51 hvala na trudu za video uradak!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Joooj Xena tek sam sada vidjela post na drugoj temi!

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Citiraj ina33 prvotno napisa
    Koliko ja to razumijem, to je upravo sukus novog zakona, koji je upravo, možemo skoro pa i reći, pisala Crkva, i o tome se raspravlja i protiv toga je većina struke i pacijenata.
    Zaiste nisam htjela svojim upisom uzburkati duhove ili nedajbože nekoga uvrijediti... imala sam potrebu ovo napisati jer se u emisiji govorilo o tome da je crkva protiv bilo kakvog oblika potpomognute oplodnje.

Naime koliko ja znam crkva nije apsolutno protiv poglavito nisu svi svećenici. Također je svaki slučaj individualan u smislu dijagnoze. Crkve je kroz povjet nebrojeno puta revidirala i bitno mijenjala svoje odluke.

Ja, kao pripadnica te iste Crkve, kao i dobar dio vjernika i klera uvjerena sam da će se Crkva prilagoditi i ovoj problematici, ali nažalost će potrajati.

Drago mi je da postoje emisije poput ove koje ukazuju na potrebu da se detaljnije pristupi mpo-u, da se detabuizira i da se otvoreno razgovara.

Završila bih istim citatom kao i čitatelj u spomenutom članku: "Ali i liječniku mjesta daj i njega je Bog stvorio."

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •