Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: koliko ste odvažni?

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Moja definicija odvažnosti je kad radiš ono što smatraš ispravnim, a sve je protiv tebe.
    Mislim, lako je dati otkaz ako si vrhunski stručnjak u svom području za koga se HH otimaju. Ili ako imaš naslijedstvo. Ili muža koji masno zarađuje. Al' usudi se bez toga

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

moja je baka bila odvažna - udovica, sa dvoje sitne djece, u teretnom vagonu se uputila u Zagreb, u jednu trošnu kućicu da bi ih prehranila i da završe neku školu. jedina primanja bila su boračka penzija i ono što bi zaradila pletući džempere zainteresiranima. oboje su završili fakultete, našli posao i osnovali obitelj.
    moja je teta bila odvažna - sa petero curica, jedna drugoj do uha, potjerala je muža pijanca iz kuće, krenula je u doškolovavanje u vrlo teškim uvjetima. podigla je i odgojila svoje curice bez ičije pomoći. a sada uživa u svojoj brojnoj obitelji u poznim godinama.

ja im nisam ni do koljena, a mogu za sebe reći da nisam kukavica.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mislim da smo odvažni taman koliko treba i prema situaciji koju život donese...

Probala sam se odvažno odseliti u inozemstvo. Imala sam tada 28 godina, zvanje, dobar posao koji nisam tada znala cijeniti itd... Nije me se dojmilo. Vratila sam se u svoje stare cipele, pokopala iluzije o divnom novom svijetu i nastavila gdje sam stala. Srećom, nisam bila dovoljno odvažna da zalupim vrata stražnjicom i to mi je spasilo glavu. Odvažnost - da, ali s mjerom...

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj argenta prvotno napisa
    Mislim da se svaka od tih riječi može iskoristiti, ali je pitanje osobnog stava, tj. jeste li nešto učinili zato što ste se spremni suočiti s negativnim posljedicama, zato što ste smislili način kako ih izbjeći, zato što vas nije uopće briga, zato što možete sve svaliti na drugoga, zato što ste sigurni da svaki ishod može biti samo pozitivan, zato što ste dobili viziju/poziv/san...

I ne, nisam sarkastična, niti mislim da je ijedan od ovih razloga loš po sebi
    Samo nam svaki daje drugačije imenovanje (u svojim ili tuđim očima).
    Kod mene je u 99% slucajeva u pitanju ili san ili nesto za sta sam spremna snositi posljedice...
    Samo sta vecinom nitko osim mene ne dijeli moje misljenje

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •