Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: kupaci kostim za dojilje ?

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno kupaci kostim za dojilje ?

zna li netko gdje ih ima za kupiti? Do sada sam nasla samo jedan jedini model koji strasno izgleda... Kao da je radjen za moju mamu ( koja je vec baka ) a ne za zene koje doje?! ( za koje se pretpostavlja da su uglavnom ipak mladje ). I da stvar bude gore, taj jedan jedini nakazni model koji sam nasla dolazi samo u jednoj velicini 42 C ?! pa tu velicinu nisam nosila ni kada sam bila trudna !

help :?

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i ja muku mucim s badicem. nisam ni pomisljala da bi mogla naci badic bas za dojilje, ali naci gornji dio koji ce prekriti moje dojece cice br. D/E je nemoguca misija. kad udjem u ducan i pitam za tolike kosarice dobijem samo podsmjeh. dobro ajde, nosim i br. 42 (prije 38 :/), a volim vesele badice, polu-sportske (bikinije nisam nikad previse pusila). u Aniti u zg sam malo gledala i svi mi se cine bapski.
    mozda proizvodaci misle da se mi skrivamo od plaze jer smo debele, razlohane i kaj ja znam kaj, pa niko ne proizvodi za nas

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja uvijek nosim najobičniji badić.
    jeste probale u skinyu. mislim da imaju i d košarice za badiće

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

danas sam bila u kupovini da kupim nešto krpica ,i mislim si da trebam i badić .Od podneva kad sam došla iz šopinga ne mogu doći k sebi :shock: .Od one mršavice ,koja je imala 50 kg, nije ostalo ništa.Nisam nigdje mogla kupiti badič,dole mi paše 38 a gore 42 pa na dalje ,koma ,pa kad će te cice malo slegnuti,nagodinu :?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam si kupila sloggi kupaci, gore 42, dolje 38 velicina. bez zice, ok kroj, nis ne visi, jelte... i turbo saren. bas mi je odlican!

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    ja sam si kupila sloggi kupaci, gore 42, dolje 38 velicina. bez zice, ok kroj, nis ne visi, jelte... i turbo saren. bas mi je odlican!
    where? dove? meni su ovi sa zicama koma. ima sigurno dobrih i bez zice ali jos ne naletih na njih. pa i dojeci grudnjak mi je bez zica, od mikrofibre je, i cist fajn drzi i izgleda.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ima i triumf super kupace, i to u velicinama ko grudnjaci a gace su posebno.
    mikka, ja sam ti u dalmaciji, kupila sam kupaci u sibeniku u ducanu koji prodaje triumf, beti i sloggi i jos nesto sta mi nije interesantno pa ni ne znam.

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

a lisca? tam uvijek ima veličina. (mislim za obične badiće)
    ja se prošlo ljeto kupala u najobičnijem badiću, niš mu nije falilo...

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

skinny prodaje odvojeno gornji i donji dio, pa navalite.

/ja sam se prvo ljeto mijenjala sa sekom - kupile iste, a ona ima veću guzu i manje cice 8) /

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja nosim obicni, isti vec par godina. Ima zicu (ali kao savjetnica to nikome ne bih preporucila!!! ). Bez problema ga svucem kad trebam podojiti Lanu (prije sam u njemu dojila Ledu, sad je vec dovoljno rastegnut).

Moram kupiti novi, ali nemam vremena. Mozda me ovaj topic malo potakne - ako se druge zene trude, trebala bih i ja... :/

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam odlucila kupiti novi kad su mi ovi prastari poceli padat. znas ono, zaplivas a gace odjednom oko koljena a ne na dupetu.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Curke, ja se oduvijek pitam koja je svrha badića za dojilje? Kako god da se badić kopča, nije ga ni najmanji problem pomaknuti i vratiti na mjesto. Moji su skoro svi oni trokutići koji se pomiču lijevo- desno po onoj špagici oko leđa, kao zavjesa. Super mi je dojenje na plaži kad su svi ionako polugoli.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

na plaži je ionako samoposluga...

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Kod nas je u zadnje vrijeme uvijek samoposluga

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa
    Curke, ja se oduvijek pitam koja je svrha badića za dojilje? Kako god da se badić kopča, nije ga ni najmanji problem pomaknuti i vratiti na mjesto. Moji su skoro svi oni trokutići koji se pomiču lijevo- desno po onoj špagici oko leđa, kao zavjesa. Super mi je dojenje na plaži kad su svi ionako polugoli.
    trust me, kod mene nikako ne bi bili - trokutici vise kao satorsko krilo

meni je uvijek problem naci dobar kostim. triumph bude ok, ali cesto fali veselih i sarenih. kupila prije dvije-tri godine - crni... i imam jedan - tamnoplavi...

mislim - sto mi vrijedi crni ili tamnoplavi dvodjelni kostim? jel on ce sakrit da imam 15kg viska? bolje od nekog sarenog i vedrog?? oce, da, ako uz njega dobijem i samostojeci paravan

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

a da našiješ na njega neke perlice, cvjetiće od platna ili pletene, tako nešto? moje seke su se par godina intenzivno bavile ukrašavanjem svih badića koji su im došli pod ruku, i baš su fora izgledali.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ajme, litala nemoj tako samokritično! Daleko sam i ja od tvigice, ali ajde, cicke mi stanu u trokutiće (doduše, one malo poveće 8) ).
    A ako te muče kilice, još uvijek nam se stigneš pridružiti na Montignacu.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e, ima ove sezone triumf neke kupace, crveno bijelo prugaste, a gace po izboru mogu biti jednobojne. genijalno izgledaju.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jest, fora, al ja sam lijena i imam troje djece za koordinirat

nis, cekam da se "stanjim" pa cu setat trokutice naokolo 8)

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj litala prvotno napisa
    trust me, kod mene nikako ne bi bili - trokutici vise kao satorsko krilo
    ovak je i kod mene

Citiraj litala prvotno napisa
    jel on ce sakrit da imam 15kg viska? bolje od nekog sarenog i vedrog?? oce, da, ako uz njega dobijem i samostojeci paravan
    hiii
    ja sam gledala te triumphove, ali kosarice D imaju samo sa zicom. mislim ono. idu mi na da ne kazem kaj. a oni s trukutima (trokutastim satorskim krilima) su puno ljepsi, i puno bolje stoje. ne kuzim jel bi ih ubilo da naprave neku seriju velicine D i E? kaj su cure s velikim (-)(-) koje nece bapske badice s fisbajnima tako rijetke?? meni se bas ne cini.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

hm.. cini se da cu i ja kupiti trokutice koji se micu.. Samo ne znam koji broj da kupim; prije nego Marko jede treba mi kosarica E ili D, a kada pojede mi padne na mrsavu C. hm.... zasto uvijek moram izgledati kao elien ?! jedna cica je uvijek broj do dva veca od druge
    Do prije trudnoce nikada nisam nosila grudnjak jer me je uvijek zatezao i bila mi je tlaka, a cice su mi stajale kao umjetne hehe a sada.... ajme, ajme, od silnog rastezanja su se spostile za jedno 2-3 centimetra.. bas me to rastuzilo ako ovako nastavi sutirati cu ih sa koljenima jos malo

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Aphro prvotno napisa
    .... ajme, ajme, od silnog rastezanja su se spostile za jedno 2-3 centimetra.. bas me to rastuzilo ako ovako nastavi sutirati cu ih sa koljenima jos malo
    Ima to i dobru stranu, nece ti trebati donji dio kupaceg...

rayna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    skinny prodaje odvojeno gornji i donji dio, pa navalite.

/ja sam se prvo ljeto mijenjala sa sekom - kupile iste, a ona ima veću guzu i manje cice 8) /
    joj,ovak nešto bi mi i ovdje mogle razmjenjivat

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

bila u skiniju, imaju samo bapske gornje dijelove od D nadalje :/

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Probajte u Aniti. Je da nisu krik mode, ali na početku sezone se može nešto izabrati. Imate od broja 36 na dalje i to od A košarice pa do Ž Nije baš Ž, ali idu dalekoooo....

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

mali update
    kupila sam kupaci u turbo limacu. Bas mi se svidja, iako sam se malo preracunala u vezi broja slucajno sam uzela jedan ( po mom misljenju; "nema sanse da mi bude dobar, vidi kako je ogroman") kupaci za koji se ispostavilo da mi je upravo taman . Gornji dio su podstavljeni trokutici koji se mogu pomicati ( nisam ni znala da ima trokutica koji su podstavljeni ), a donji mi je isto super. Broj 42 kosarice D Onda sam cisto iz fore probala jedan od brojeva koji sam nosila prije ( a taj broj sam mahinalno i trazila, pa sam u kabinu usla sa 6 kupacih u tom broju ) i odprilike mi je pokrio pola guze i bradavicu

eto... u svakom slucaju, u turbo limacu ima po mom misljenju bas dobrog izbora, turbo limac u Toweru u Rijeci btw. Mislim da je kupaci marke Urban Republic...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja imam trokutiće na one dvije špagice, dakle vrlo pomično, ili ništa.

mišura avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

I ja bila u skinny-u i našla super zeleni badić! Dolje 36, gore 42! Isto su trokutići, ne na špagu, ali se lako pomakne u stranu i izvadi cika. Meni je dobar jer meni treba samo što šira košarica, a ne i duboka. Mislim da prave D grudi ne bi mogao poduprijeti!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

i meni je donji dio 36, a gornji 42, ali samo zbog košarica( morala sam ga malo suziti na kopčama, jer mi je u leđima bio preširok) i isto ima trokutiće koji nisu pomični, bili prošli vikend na moru i bez problema dojili na plaži, stvarno jednostavno ga pomakneš u stranu i navali

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •