...isto meni i mojima jedna od naj,naj...Opis je malo poduži , ali je vrlo jednostavna![]()
Sastojci:
4 jaja
25dkg šećera
13 dkg brašna
1 vanilin šećer
...isto meni i mojima jedna od naj,naj...Opis je malo poduži , ali je vrlo jednostavna![]()
Sastojci:
4 jaja
25dkg šećera
13 dkg brašna
1 vanilin šećer
Nakon što sam zmješala jogurt i šećer , dodala sam tome već izmiksani šlag (onako sa žlicom) te mikserom na najmanjoj brzini polako dodavala želatinu ....ma ne možeš pogriješiti , kako god da to umješavaš , ispast će dobro.
Ja sam kupila dvije male obične/prozirne (jer je iza pisalo da je jedna dovoljna za cca
ubacila sam sliku, nije baš neka naj ,al eto nek se vidi![]()
http://public.fotki.com/migoh/jogurt...052009063.html
isprobala, prefino
al biskvite sam pekla dobrih pol sata, ranije je bilo sirovo (žuti dio)
...možda ti pećnica nije bila dosta zagrijana :? svejedno , baš mi je drago da ti se sviđa :DKejt prvotno napisa
navodno je bila dovoljno zagrijanamigoh prvotno napisa
već mi se jednom dogodilo s jednim drugim receptom tak da mi možda grijači ne rade kak treba
je l tortu držiš u ledenici ili u običnom hladnjaku? kol'ko može stajati?
U ledenici je držim oko 10h i onda se doslovno jede kao sladoled.Ostatke vratim u frižider , ali neznam koliko može stajati jer brzo nestane..... pošto nema jaja u kremi , mislim da nije nikakav problem da stoji 2-3 dana , jedino pazi da ti ne primi onaj ružan okus 'po frižideru' ......... možeš ju držati u frižideru i da ju uopće ne smrzavaš , isto će biti fina
![]()
hvala ti
Dovoljno se vidi za zagolica maštu i nepcemigoh prvotno napisa
![]()
Ja sam lani maloj za rođ.radila sličnu,(recept na kraju),al je nisam zaledila...mogla bi ove god.zaledit i zamjenit voće,i eto ti druge torte![]()