ustvari, fizijatrica je sa Lucijinih 12 mjeseci rekla da je malo hipotonićna. Prohodala je sa 16 mjeseci, sada ima 2 godine, usvojila je normalno sve motoričke radnje, sve radi ispravno. Malo me muči to što mi izgleda nekako smotana. Znam da nekako ružno zvući, ali stvarno je tako. Kad trči, sva nekako lamata rukicama i nogicama.
O svemu što radi prije će dobro promislit, ako nije sigurna traži rukicu. Još se ne zna sama spustiti niz stepenice. Jako je vesela, priča sto na sat, samo eto, jako je nesigurna u motorici, osim u padanju, to je specijalizirala.
To ne primjećuje nitko osim mene, muž se smije o ćemu se ja to brinem.
Zanimaju me vaša iskustva,eto da malo popričamo.

Odgovori s citatom
) preporučuju se sportovi koji potiču ravnomjerni razvoj tijela i ravnotežu (ne npr. tenis), a ja samo mogu nadodati skakanje na trampolinu koje, kako smo čuli, najbrže daje vidljive rezultate i i ima neurostimulirajući učinak pa ako imate prilike :D .

da se pridružim temi. naime prije par dana mi je pedijatrica na redovitom pregledu rekla da mi je dijete( 3 mj) "mlohavo". otišli smo na pregled i rečeno je da je malo hipotoni??????????? malo sam surfala po netu da se informiram. e sad, malac nije rođen prerano, dapače na termin, uredan porod koji je od početka trudova do rođenja trajao 2 i pol sata, apgar 10/10, normalna porođajna težina, uredna trudnoća... sve školski. malo mi je to neobično s obzirom da on na trbuhu diže i okreće glavu, prima predmete, maše rukama i nogama, jedina stvar je kad ga dižemo zabaci glavu i kad ga se stavi malo na noge ide prema nazad............ vaše mišljenje