Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 56 od 56

Tema: Šišanje

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

ptičice se još nisu šišale
    dobro K. smo samo malo recnuli šiške već dva puta (tetka ju uredila)
    J. još ni milimetra
    pritisak je velik da ga ošišamo,a meni je przgodan sa svojom kosicom
    doduše svi tvrde da ima fudbalerku jer su mu šiške kratke,a po vratu malo duže,loknasto
    ne namjeravam ga šišati,još nisam spremna a ni on nije tražio šišanje
    dobro ponekad traži špangu ili rajf

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Samo nas želim prijaviti kao zadovoljne mušterije boom-boom-a u Šubićevoj. Jučer su tamo N. ošišali i to joj je bilo prvo šišanje u životu, a kako je najavljivali da nema šanse da se šiša, utoliko sam više brinula kako će to uopće proći. Uglavnom kad je vidjela igračke, drugu djecu, šljokice (a prisala sam čak i na lizaljku ), sve je moglo. Teta frizerka ima ok pristup, nemam primjedaba na samo šišanje, mada mi tu i nismo neko mjerilo jer N. ima ful kovrčavu kosicu, pa se eventualne greške i ne vide. U svakom slučaju, preporuka!

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ako je iko imao nocne more sa sisanjem, ja sam s Viktorom. Znaju neke cure ovdje kako sam ga shishala.
    I sta da ti kazem?
    Rodi drugo dijete, mozda mu bude fora da on bude hrabar i cool, a beba place dok se shisha...:D
    Ovaj moj je pravi jarac - samo da on bude bolji, ljepsi, pametniji....nema cijene, koju nece platiti ...

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Moj stariji sin se rodio s puuuunooo kose i dok je bio malen ja sam znala recnut tu i tamo,gdje je trebalo,pogotovo po ljeti kad je bilo vruće,čak smo ga s nekih 10mj odveli frizerki koja ga je malo sa škarama. malo s mašinicom ošišala onako "na muški". I onda je s 1,5 g počeo dramiti(malo je reć dramiti) i to mi je bilo strašno. Jednostavno ga nismo šišali,kad bi se kupao ja bi malo da ne skuži s trimerom oko uha ili malo po vratu "cvaknula", ali daleko je to bilo od šišanja .S 2,5 g ga je prošlo. Sad čekam novi show s mlađim. Za sad ja tu i tamo recnem,jer je ljeto,jer su vrućine...

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj e-mama prvotno napisa
    Uvijek mi se nameće jedno pitanje kad je riječ o šišanju dječaka jer im je jako vruće od sve te kose... Zašto se gotovo nikad djevojčice ne vodi na šišanje na 2 milimetra kad je vruće?
    ko kaže da ih se ne vodi
    ide moja, ne baš na 2 milimetra, ali je na 5.
    i to ne samo liti nego i zimi.
    i meni je predivna s tim prekratkim frizuricama.
    lani sam joj pustila malo dužu kosu i zaključila: više neću šta se mene tiče, kad odraste neka nosi koliku god dužinu hoće.

kod frizera gušta ići, ali jedino triba odmah s vrata napomenit kako završnica friziranja triba bit s gelom.

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Moja živi za šišanje i odlazak frizerki

Samo je drugo šišanje bilo uz plač, ali tu sam ja pogriješila: čim smo ušle u salon, odmah smo sjele na stolac i obavile šišanje. Otad uvijek dođemo ranije da slatkica malo prošnjofa po salonu. Zadnjih nekoliko puta sama sjedi na stolici, a ja čitam novine.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •