Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 111 od 111

Tema: Jedina četvorka - vjeronauk

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

kakve ovo više veze ima s četvorkom iz vjeronauka? :?

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj cvjetkica prvotno napisa
    )
    isključivo me znanje dovelo do diplome. moj privatni život nije nitko preispitivao. opet,čula jesam za takve slučajeve da se nekome brani studirati dalje ako se dogodilo ovo i ono...mogu samo reći da to podliježe (takvo postavljanje uvjeta) sudskom gonjenju. nitko nikome ne može zabraniti studiranje. zapošljavanje je druga stvar. ovisi o poslodavcu.
    da, poslodavac nije Crkva.[/quote]

Ozbiljno? Meni je jedna vjeručiteljica rekla da su trebali potvrde o privatnom životu od strane župnika (da živiš moralno-tj. u skladu s pravilima Crkve). A poslodavac i jest Crkva-odnosno, država plaća, a Crkva određuje uvjete i pod tim jesu elementi privatnog života-ako si rastavljen, recimo, ništa.
    Zato sam mislila da se i kao predmet u školi provlači to kroz ocjenjivanje učenika..

cvjetkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj linolina prvotno napisa
    )
    isključivo me znanje dovelo do diplome. moj privatni život nije nitko preispitivao. opet,čula jesam za takve slučajeve da se nekome brani studirati dalje ako se dogodilo ovo i ono...mogu samo reći da to podliježe (takvo postavljanje uvjeta) sudskom gonjenju. nitko nikome ne može zabraniti studiranje. zapošljavanje je druga stvar. ovisi o poslodavcu.
    da, poslodavac nije Crkva.
    Ozbiljno? Meni je jedna vjeručiteljica rekla da su trebali potvrde o privatnom životu od strane župnika (da živiš moralno-tj. u skladu s pravilima Crkve). A poslodavac i jest Crkva-odnosno, država plaća, a Crkva određuje uvjete i pod tim jesu elementi privatnog života-ako si rastavljen, recimo, ništa.
    Zato sam mislila da se i kao predmet u školi provlači to kroz ocjenjivanje učenika..[/quote]

dobila sam preporuku u kojoj je pisalo da sudjelujem u aktivnostima u župi. župnik me nije ništa pitao o mom privatnom životu, niti na faksu. znam dosta vjeroučitelja koji rade, a rastavljeni su.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Baš me zanima koliko bi se djece opredjelilo za vjeronauk kao izborni predmet kada se nebi ocjenjivao?

Hm.....

Zanimljivo za razmisliti.

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

[

dobila sam preporuku u kojoj je pisalo da sudjelujem u aktivnostima u župi. župnik me nije ništa pitao o mom privatnom životu, niti na faksu. znam dosta vjeroučitelja koji rade, a rastavljeni su.
    Pa to i jest privatni život, ali da ne skrećemo s ove teme, drugom prilikom. Tnx na odgovoru

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj no@ prvotno napisa
    ipak, sve te ocjene moraju bit pozitivne. doduše, ne znam nikoga tko iz gore navedenih predmeta ima jedan.
    od kada? znači na popravni ispit ide svaki učenik kojem se tijekom polugodišta zalomi i samo jedna jedinica iz bilo kojeg elementa :shock: ?
    nisam uskrsnula, ali ovo mi je :shock: , onda bih ja po tome srušila pol osnovne i červrtinu gimnazije, svašta

moram na dodatno školovanje

odoh ja nazad u hibernaciju, vozdra

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    ipak, sve te ocjene moraju bit pozitivne. doduše, ne znam nikoga tko iz gore navedenih predmeta ima jedan.
    od kada? znači na popravni ispit ide svaki učenik kojem se tijekom polugodišta zalomi i samo jedna jedinica iz bilo kojeg elementa :shock: ?
    nisam uskrsnula, ali ovo mi je :shock: , onda bih ja po tome srušila pol osnovne i červrtinu gimnazije, svašta

naprosto nisam vjerovala kada sam vidjela nick :shock:

sis avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ni ja. Drago mi je da dišeš 8) .

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mare, koja čast, uskrsnula na mojem topicu... :mrgreen: :love:

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa

Ipak si tu negdje.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mare, vraaatii se!!

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke