no@ prvotno napisa
[
nije. no pitanje je zašto ima same 4torke cijelu godinu (a u ostalim su odlične ocjene)?
a valjda je naučio oče naš, a nije znao cijelu zdravo marija. ili je od deset zapovijedi, zapamtio 8 (kod nas u razredu je 8/10 - četvorka).ili mu se neda crtati svece pa ih zbrlja, zaboravi aureolu. pa nije čista petica.
ne kužim uopće ovo pitanje - biće mu nije zanimljiv tako predmet pa je malo kiksao, i to, naglašavam, MALO, jer je četvorka - VRLO DOBAR.
pa granica između 4 i 5 je totalno mala, moj juraj da iz zadnja tri testa iz matematike nije dobio 5, imao bi zaključenu četvorku. jer je u par prethodnih testova totalno glupo pogriješio. a zna. i, što sad? da idem razgovarati s učiteljicom? nije ni čudo da im je puna kapa nas roditelja kad si svašta dozvoljavamo. :/
Vidiš, ja to gledam obrnuto, jer smisao vjeronauka nije da bi oni nabubali Sveto pismo i za to dobili peticu, nego da bi im se približila vjera i ljubav prema Bogu/Isusu/bližnjem, tim više ako im to u obitelji nije usađeno.
a ovo mi je apsolutno neshvatljivo, al, dobro, različiti smo. da mi kući ne vjerujemo u Boga/isusa i onda upišemo dijete na vjeronauk s ciljem da im vjeronauk približi vjeru. zašto?