kakve ovo više veze ima s četvorkom iz vjeronauka? :?
kakve ovo više veze ima s četvorkom iz vjeronauka? :?
isključivo me znanje dovelo do diplome. moj privatni život nije nitko preispitivao. opet,čula jesam za takve slučajeve da se nekome brani studirati dalje ako se dogodilo ovo i ono...mogu samo reći da to podliježe (takvo postavljanje uvjeta) sudskom gonjenju. nitko nikome ne može zabraniti studiranje. zapošljavanje je druga stvar. ovisi o poslodavcu.cvjetkica prvotno napisa
da, poslodavac nije Crkva.[/quote]
Ozbiljno? Meni je jedna vjeručiteljica rekla da su trebali potvrde o privatnom životu od strane župnika (da živiš moralno-tj. u skladu s pravilima Crkve). A poslodavac i jest Crkva-odnosno, država plaća, a Crkva određuje uvjete i pod tim jesu elementi privatnog života-ako si rastavljen, recimo, ništa.
Zato sam mislila da se i kao predmet u školi provlači to kroz ocjenjivanje učenika..
Ozbiljno? Meni je jedna vjeručiteljica rekla da su trebali potvrde o privatnom životu od strane župnika (da živiš moralno-tj. u skladu s pravilima Crkve). A poslodavac i jest Crkva-odnosno, država plaća, a Crkva određuje uvjete i pod tim jesu elementi privatnog života-ako si rastavljen, recimo, ništa.linolina prvotno napisa
Zato sam mislila da se i kao predmet u školi provlači to kroz ocjenjivanje učenika..[/quote]
dobila sam preporuku u kojoj je pisalo da sudjelujem u aktivnostima u župi. župnik me nije ništa pitao o mom privatnom životu, niti na faksu. znam dosta vjeroučitelja koji rade, a rastavljeni su.
Baš me zanima koliko bi se djece opredjelilo za vjeronauk kao izborni predmet kada se nebi ocjenjivao?
Hm.....
Zanimljivo za razmisliti.
Pa to i jest privatni život, ali da ne skrećemo s ove teme, drugom prilikom. Tnx na odgovorucvjetkica prvotno napisa
nisam uskrsnula, ali ovo mi je :shock: , onda bih ja po tome srušila pol osnovne i červrtinu gimnazije, svaštano@ prvotno napisa
moram na dodatno školovanje
odoh ja nazad u hibernaciju, vozdra
naprosto nisam vjerovala kada sam vidjela nick :shock:maria71 prvotno napisa
Mare, koja čast, uskrsnula na mojem topicu... :mrgreen: :love:
mare, vraaatii se!!![]()