Pokazuje rezultate 1 do 27 od 27

Tema: solo matrix 08 vs. neonato multisport

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno solo matrix 08 vs. neonato multisport

tražim i gledam i evo ova dvoja kolica su mi u najužem izboru kroz 2 dana ću kupit ali ne mogu se baš odlučit :/
    neonato su mi bila 1 izbor ali mana mi je šta ne znam kako da nas četvero idemo negdi zajedno-straga u autu imam sjedalicu za veću curu pa namontiram ovu od kolica za malu,kostur kolica u portapaku a di sa portabebeom??? kako da to izvedem mislim čini mi se to toliko komplicirano
    a solo matrix je portabebe i sjedalica u jednom čini mi se bolja opcija zgodnija ali ne znam da li je uska,mala mi se čini :/
    ako tko ima iskustava molim vas pomozite želim bebu vozit najsigurnije a opet da možemo svi stat u auto

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ovako,ja imam ta neonato multisport,meni su užasna i žao mi je što sam ih uopće kupila.talijanska šminka i ništa više.
    taj portabebe je užasno težak,ja san se slomila dok bi ga snila sa drugog kata kuće.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

jane solo matrix, je li to ona košara koja je ujedno i autosjedalica?

mislim da ima prilično loše ocjene sigurnosti kao sjedalica :/ - molim te, potraži više o njoj na podforumu o autosjedalicama.

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

bebinja-a po čemu su ti užasna izuzev portabebea,stvarno mi svaka informacija dobro dođe
    ms.ivy-zato san i pitala jer san negdi pročitala za tu sjedalicu-je to je ta :/
    a stvarno ne znam uopće koja bi uzela a da im je koliko toliko prihvatljiva cijena jer mi je nezamislivo davat po 6tis kn a već san potrošila 4tis na kolica za prvu malu a sad neman u šta stavit ovu

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

hmmm... na tvojem mjestu bih investirala u kvalitetnu autosjedalicu i odabrala jednostavnija kolica, koja ne zauzimaju puno mjesta. možda možeš kupiti i rabljena?

govorim iz svojeg iskustva, mislila sam da je jako bitno da je sjedalica u kompletu s kolicima - a nije, ako se kolica mogu spustiti u sasvim ležeći položaj. uz to malac nije htio ni čuti za kolica.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ma nije ni to problem ali tako bi portabebe imala hm to mi je san a za dobru autosjedalicu sam uvik i ne razumin ljude koji dicu ne stavljaju u nju evo mene sad svi čudno gledaju da ne kažem i vriđaju kad kažem da ću maloj kupit veću as jer joj je ova na knap

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ako je portabebe košara od kolica - pa, ljetnoj bebi i nije neophodna (moja dva proljetna dječarca su fino prošli bez nje).

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ispada da te nagovaram a zapravo razmišljam o ograničenom prostoru u autu. ne bih ni ja imala kamo s košarom.

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

je to je košara ma znam da se bez toga može ali iskreno to mi je nekako najdraže jer mi može poslužit i kao krevetić kad ostanemo duže u sveki ili mojih ali i ne znam koja bi mi druga uopće došla u obzir kolica koliko san ih pogledala pojma neman
    svaki je prijedlog dobrodošao

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

nessa,portabebe je ok,širok je,to mi je skoro jedino šta valja.al je težak s bebom u njemu ako je trebaš s jednog mjesta na drugo primištat.
    ja bi se svaki put slomila,nosila ga s dvi ruke.
    sada se vozimo u ta ljetna kolica,ona ljetna tenda je užas,taman s njom nemoš dite od sunca zaštiti,dakle triba i neki suncobran
    kolica nisu za neki makadam,dakle triba bit asfalt
    nama odma ta kočnica u početku nije nešto valjala,malo smo čačkali i popravili.
    ma stvarno ne znam,ja nisam zadovoljna s njima
    ja imam osjećaj ka da s tim kolicima bordižam po cesti hehe

ti vidi,probaj malo ih vozit,ne znam koliko sam ti pomogla-odmogla.

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pa to i mene najviše muči di stavit sve u auto a da možemo i mi stat

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

bebinja-može ti se skinit tenda sa košare i stavit na kolica i meni je užas ona tenda

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

a čuj, mi lani na ljetovanje nismo uopće ponijeli kolica. 8) bebuljac je bio u fazi "neću kolica!", pa čemu zatrpavati auto. ponijeli sling i sve 5. 8)

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a to me i zanimalo za kola znači nisu baš za plaže itd ajoj već šizim koja ću kupit ćini mi se da otpadaju oba dvoja ali koja uzet da zadovoljavaju standarde znaći kola,as,da se sklapaju na kišobran...

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj nessa prvotno napisa
    bebinja-može ti se skinit tenda sa košare i stavit na kolica i meni je užas ona tenda
    ma znam al mi ta sa košare izgleda nekako ne prozračna za lito...

imali smo i suncobran neki universalan pa se razbija heh

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

a to me i zanimalo za kola znači nisu baš za plaže itd ajoj već šizim koja ću kupit ćini mi se da otpadaju oba dvoja ali koja uzet da zadovoljavaju standarde znaći kola,as,da se sklapaju na kišobran...
    meni su lipa bebe confort loola up,ta bi sada kupila da kupujen kolica

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja ne bi mogla zamislit igdi bez kolica iako san mislila provat sling
    a kakva su loli kola a koliko im je cijena sjedalice

GrgurovaMama avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    jane solo matrix, je li to ona košara koja je ujedno i autosjedalica?

mislim da ima prilično loše ocjene sigurnosti kao sjedalica :/ - molim te, potraži više o njoj na podforumu o autosjedalicama.
    mi smo koristili tu autosjedalicu i pokazala se ok...s tim da sam ja zaključila da su testovi za nju rađeni u ležećem položaju jer ona ima neku čudnu mogućnost da leži na sicevima i kao takva je bila jako loša na testovima ali se i najnormalnije može smontirati u suprotnom smjeru vožnje i onda je dobra...ali kao košara na kolicima promašaj- malac ju je prerastao sa 2-3 mjeseca...jako je uska, upravo zato jer je kreirana kao autosjedalica...to je naravno samo moje mišljenje i iskustvo, nisam stručnjak po pitanju sigurnosti AS-a

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

cijena autosjedalice je 1000kn,košara je 2000,a sama kolica su 2500.
    ajd malo proguglaj...
    di si gledala neonato kolica?

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

GM-ja je i ne mogu namontirat u ležećem položaju jer već imam jednu as meni i ide u prilog da je montiram kao normalnu as a jeli ti mali prerasta i nju kao as ili samo kao ležeću?
    bebinja gledala sam i ta loola ali ne znam nisu me se dojmila ne znam zašto

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

neonato sam gledala u jenoj robnoj kući u gradu jer im je cijena niža za 500kn od drugdi-ne znam koliko smin reć ovde a ista su

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

znam di si ih gledala hehe
    mene malo štrecnulo kada san vidila da su 500kn manje

ako si zapela za neonato,kupi ih

GrgurovaMama avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

GM-ja je i ne mogu namontirat u ležećem položaju jer već imam jednu as meni i ide u prilog da je montiram kao normalnu as a jeli ti mali prerasta i nju kao as ili samo kao ležeću?
    bebinja gledala sam i ta loola ali ne znam nisu me se dojmila ne znam zašto
    nije ju prerastao kao AS...mislim nije nama problem bila dužina nego širina...jako je usko to sve unutra...ali za korištenje AS je bila dovoljna...jer nije nikad bio zabundan u autu a u kolicima u jesen i zimu ako bi mu obukla nešto deblje ne bi mogao mrdnuti i izgledalo je jako neudobno...zavisi naravno i o bebi...on je bio dosta veliki u toj dobi tako da ne znam...

mi imamo carrera jane kolica i budući da sam ga brzo maknula iz te košare naišla sam na problem kolica jer nisu išla u skroz ležeći položaj ( a o tom nisam razmišljala dok smo ih kupovali jer sam mislila da će biti u košari bar do 10 mjeseci )

ne znam za ova al obavezno provjeri....

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ako ti košara ne može stati u portapak - nemoj ju kupiti.

A što se Matrix tiče - ima ju moja sestra. Skidanje s kolica i montiranje u auto (s naglaskom na ovaj drugi dio; a montirali smo ju u četiri različita auta) je poprilična agonija.

Razmisli koje su vaše životne navike i mogućnosti i prema tome izaberi kolica.

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

bebinja ipak 500kn nije ni mala razlika ja san se iznenadila kad san vidila razliku a za tamo mi je rekla jedna cura iz bolnice
    nekako san opet pala više vjerovatno na njih još ću još jednom sve to dobro pogledat pa ćemo vidit prodavačicama san i dosadila :/
    GM a i meni se čini to preusko vidila san bebu od misec dana u njima i na knap joj je pa mi je to malo :/ a nemaju nulti položaj kolica

nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

jučer san bila cilo jutro u potragu za kolicima jer san skužila da se još malo pa i neću tako lako moć kretat
    i uzela san chiccova trio for me- as je famozna,a kolica su mi super sve šta san tila

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •