Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: stolica-zatvor

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno stolica-zatvor

pozdrav svima!
    moja šestomjesečna beba već šesti dan nema stolicu!prije 15 dana smo započeli dohranu kašicama (samo voće).lijepo napreduje i uopće nije nervozan.doktor nam je preporučio parafinski čepić.sad me zanima imali tko slična iskustva i da li je to normalna pojava...

hvala!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

normalno je da je došlo do poremećaja probave uslijed uvođenja dohrane.
    nudi što češće vodu i još pričekaj da se metabolizam ustabili.

dojiš li ili je dijete na formuli?

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi smo još daleko od početka dohrane, imamo 4 mj. i prošli tjedan nam je zatvor trajao punih 5 dana. A kad je krenulo, u svakom prematanju je bila pelena puna...

ivana2008 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I mi imamo problema sa stolicom od kad smo poceli dohranu. A dok je bio iskljucivo na sisanju je isto kakao samo 1-2 puta dnevno (sto je sudeci po drugima malo)
    Kai u pocetku dohrane nije kakao danima, a onda bi pokakao, jedva neke ''kamencice''. Od prpije mjesec dana ima rutinu da kaka svaki drugi dan. Ja sam definitivno primjetila da mu pomaze voda tj. sto ju vise popije veca je sansa za kakanje i meksu stolicu.
    Probaj mu sto cesce nuditi vodu. Kai sada popije i do 2dl sto je o.k. kolicina za njegovu dob (10 mj.)
    No, i ja sam u toj dobi cesto imala zatvor, cak i isla na klistirnaje pa pretpostavljam da je to i stvar genetike.

ivana2008 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I mi imamo problema sa stolicom od kad smo poceli dohranu. A dok je bio iskljucivo na sisanju je isto kakao samo 1-2 puta dnevno (sto je sudeci po drugima malo)
    Kai u pocetku dohrane nije kakao danima, a onda bi pokakao, jedva neke ''kamencice''. Od prpije mjesec dana ima rutinu da kaka svaki drugi dan. Ja sam definitivno primjetila da mu pomaze voda tj. sto ju vise popije veca je sansa za kakanje i meksu stolicu.
    Probaj mu sto cesce nuditi vodu. Kai sada popije i do 2dl sto je o.k. kolicina za njegovu dob (10 mj.)
    No, i ja sam u toj dobi cesto imala zatvor, cak i isla na klistirnaje pa pretpostavljam da je to i stvar genetike.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

imala sam neki problem s kompom pa se nisam stigla vise javiti...
    evo da odgovorim,da,iskljucivo ga dojim.sa kašicama smo počeli prije dvadesetak dana.onaj dan kad sam otvorila ovu temu mali je i dobio stolicu, a slijedeću opet šesti dan.sad ponovo čekamo,već četvrti dan ništa...pomalo me to već izluđuje.
    rekli su mi da ne dajem čepić pošto ga dojim, a opet ne znam kako mu pomoći. još nismo došli do šljiva i drugog voća koje bi ga mozda otvorilo.dok nismo počeli sa kašicama uvijek je imao urednu stolicu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •