Meni iskaču na dva prsta od deterđenta za suđe i od večine sapuna.Kaae prvotno napisa
Meni iskaču na dva prsta od deterđenta za suđe i od večine sapuna.Kaae prvotno napisa
Je, i meni je povezano s time (alergicna sam na sto god cini tekuce sapune/deterdzente tekucima...), ali mi je cudno da je ISKLJUCIVO na tom malom dijelu jednog jedinog prsta.Anemona prvotno napisa
alergija na sunce već godinama (ove godine sam ja pobjedila nju-toliko trikova,fora i forica da nije ni čudo :/ dobila sam samo par prištića po leđima-brzo prošlo)
i ambroziju s kojom se upravo borim![]()
ja (jos uvijek) nisam alergicna na ambroziju, vec na ovaj korov
http://www.termcat.cat/dicci/noms_pl...7_12515777.JPG
koji u dalmaciji doslovno strsi iz svakog zida, tako da se tesko boriti proti toga u vrijeme cvatnje
istrazivanje pokazalo da sam alergicna na livadne biljke u cvatu i korov (na skali od 0-4 reakcija je bila 8)
od spize - na frisku mrkvu, sav med osim bagremovog i na sve proizvode od meda, te povremeno mi jezik otvrdne od kikirikija... za sada...
btw taj se korov zove crkvina ili latinski Parietaria officinalis
jedina dobra stvar pada imuniteta je to što nestanu sve alergije![]()
tako da evo nakon 18 godina borbe sa peludima i korovima svih vrsta ove godine nemam nikakvih problema.
Ako to cvate u kolovozu, mogle bi zamijeniti kuće u to vrijemePinky prvotno napisa
![]()
Ti dođi na kontinent, a ja ću u Dalmaciju da izbjegnem ambroziju.
BTW, alergičari na ambroziju, meni je ove godine i uz tonu lijekova koma. Ostalima?
nije, ovo moje cvate svibanj/lipanj
onda hodam ko vampir okolo, krvavocrvenih ociju i nateknutog nosa
Načeno nemam alergije, ali znam bit na sunce/slanu vodu, ako ne pazim (iznad grudi crvene fleke). Inače pod kontrolom.
Crnjak!Tashunica prvotno napisa
![]()
![]()
znači da još budem i zahvalna što me oči svrbe, naotečene su i crvene, što se gušim i sinusi mi tako naotiču da štenge ne mogu pogoditi?!
Evo, idem sutra odmah na Kamenita vrata.![]()
Budem i za tebe jednu vužgila, očito da nam je to još jedino preostalo.![]()
enela, ambrozija me je ove godine satire, kao što se vidi. Strašno nešto.
nemaš frkeivy prvotno napisa
![]()
samo nam još kaae fali ovdjeImga prvotno napisa
![]()
ivy, imga sve ćemo mi to pregrmit![]()
Znači, ove godine se raspojasala![]()
Prije 3 godine zbog trudnoće nisam ništa pila, prije dvije ništa zbog dojenja i čini mi se da mi je bilo bolje nego ove godine uz sve lijekove.
Imga, prižgi i za mene![]()
Kakve sam ja sreće, Kaae će doći prijaviti da je postala alergična na - češnjak!![]()
enela, vidim da će Širok brzo izaći iz recesije zbog ovog topica.
Moram priznati da sam se stvarno nasmijala, ja za sad nemam problenma ( bar ne takvih) ali moja klinka ima i na pelud i na hranu.
Kad idem u grad prižegnem i ja koju!