Znam da ima tema o oticanju i procitala sam sve sto sam nasla ali nisam nasla rjesenje svog problema.
Danas sam nesto vise sjedila nego inace jer smo bili u gostima, pogledam noge a ono - balvani! Ali, nije to klasicno oticanje, oticale su mi i u T sa Svenom, nije da ne znam kako to izgleda. Ovo je potpuna deformacija, kao da mi je netko polomio noge u gleznju. Vec 3 sata drzim noge na povisenom, mazem s nekom kremom sta mi je sveki dala, stavljam obloge. Desna noga je koliko-toliko bolje ali lijeva izgleda uzasno. Samo glezanj, posebno s unutarnje strane izgleda kao jedna velika kvrga, i nije to onako tipicno, kao da je tvrdo, uopce ne mogu osjetiti kost gleznja. I crvenilo je krenulo prema koljenu i siri se, sad je na pola potkoljenice, lijeva noga je opcenito od koljena nanize puno veca od desne a taj glezanj izgleda kao kad sam ga uganula pa je jako otekao. Ne osjeca trnce ni ikakve bolove. Nemam pojma sta da radim, bojim se tog crvenila sto se siri, do kud ce to doc?? Ima li to uopce veze s trudnocom? Ma vidite i same da sam u brizi....Pomozite!