Pokazuje rezultate 1 do 50 od 83

Tema: Prerastanje AS 0-13kg

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ribica tina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ok,kužim,ali ja nisam mislilla na buster,već svakako na sjedalicu koja ima svoje vlastite pojaseve,jer ne sredini auta imamo samo donji remen,pa nam je i teško nać odgovarajuću sjedalicu,budući da gornji dio vežemo sa širokom trakom sa zatezaćem i onda je sjedalica fiksirana da se ni milimetar ne pomakne,nejr je sa tim zatezačem fiksirana za sic do zadnje strane sjelala od auta,tj u gepeku...teško mi je objasniti ali to je jedini način,jer jedino tako može bitit troje djece u autu vezano,druge dvije curke imaju svoj pojas,srednja još ima buster....
    jednom smo sjedili u tuđem autu u takvoj sjeedalici koju bi htjeli jer nam je bila super i dovoljno sam ju mogla stusnut remenje,ali kažem,to je bilo ako buster sa naslonom,ali je imala svoje remenje....dakle ko da iščupam vozačev sic i stavim ga iza
    što se tiče okomitog,naša sjedalica je do 13kg,a kada mjerimo po veličini je maaalo manja od 13-18,no name sjedalica,ali jako čvrsta i mi prezadovoljni,za sada joj uši ne vire,ali ona ju nikako više nevoli otkako je probala tu drugu gdje se i ona sama osjeća udobnije....a ne u poluležećem....
    moram pitat kolegicu koja je to sjedalica....ali ono što znam da nemamo za odvojit 2-3 000kn za sjedalicu.

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj ribica tina prvotno napisa Vidi poruku
    ok,kužim,ali ja nisam mislilla na buster,već svakako na sjedalicu koja ima svoje vlastite pojaseve,jer ne sredini auta imamo samo donji remen,pa nam je i teško nać odgovarajuću sjedalicu,budući da gornji dio vežemo sa širokom trakom sa zatezaćem i onda je sjedalica fiksirana da se ni milimetar ne pomakne,nejr je sa tim zatezačem fiksirana za sic do zadnje strane sjelala od auta,tj u gepeku...teško mi je objasniti ali to je jedini način,jer jedino tako može bitit troje djece u autu vezano,druge dvije curke imaju svoj pojas,srednja još ima buster....
    ček, ček, da vidim jesam li dobro razumio: imaš tri cure od kojih dvije sjede lijevo i desno na stražnoj klupi bez AS i vezane su pojasom auta a jedna sjedi u sredini klupe u boosteru koji je pričvršćen pojasom auta u 2 točke vezanja i priručnom trakom?

molim te, brzo mi odgovori, ne želim nikaj pisati dok ne vidim jesam li dobro shvatil situaciju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •