Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Jesu li to gljivice?

tonina avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno Jesu li to gljivice?

Na palčevima nogu mojoj curici su se pojavile nekakve bijele točkice,malkice napuhane i koža se malo peruta.
    Jesu li to gljivice ili? Što savjetujete?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ako se povuče od Canesten/Rojazol/Plymicol kreme, jesu. Mislim da ne može štetiti. Od prirodnih tvari, ja volim koristiti et. ulje čajevca koje nakapam u bademovo ulje, propolis, a super mi je i Faktu mast na bazi propolisa. Nešto od toga mi je uvijek pri ruci i hvala Bogu ne posjećujemo pedijatra skoro uopće... Dobro je i toćati nogice u vodi s malo sode bikarbone.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

nama je koža oko prstića na nogama bila grozno ispucana
    par dana mazali sa Canestenom i odmah prošlo- a kasnije rekla doktorica sa ribljom masti

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Bok,
    Mi smo zaradili gljivičnu infekciju dok smo bili u bolnici u pelenskom području, isto je počelo kao prištić, na kraju se raširilo, pa onda crvenilo i perutanje. Isto pedica rekla da su gljivice i prepisala neku kremicu, ali nisam sigurna kako se zove. No prilikom korištenja stanje se nije naročito popravljalo pa smo počeli mazati sa kremicom SUDOCREM i stanje je išlo na bolje dok nije potpuno prestalo. Od tada svaku neku upalicu na koži, npr. ubod komaraca , premažemo sa SUDOCREMOM i sve pet. Evo to je naše iskustvo sa gljivicama i nečim što nam je pomoglo i što nam pomaže u mnogim situacijama.

Pozdrav!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •