Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Tečaj masaže

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Tečaj masaže

Ne znam vise kud bi sama sa sobom, moram nesto radit jer cemo vrlo brzo na prosjacki stap ako se ovako nastavi.
    I eto, dosla na ideju nekog brzog tecaja masaze, posto me je to nekako oduvijek zanimalo.
    I guglam ali svi nesto pisu kako treba dobro pazit na koji tecaj idem jer neki nemaju pojma o masazi, samo kupe lovu.
    Ja bi neki koji se upisuje u radnju klnjizicu, da ne traje predugo i naravno, da si ga mogu priustit.
    Pa eto, ko mi moze sta rec o tome?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ako želiš bilo koji tečaj/prekvalifikaciju koja se upisuje u radnu knjižicu to nikako ne može biti brzi tečaj. Uostalom, da bi bila dobar maser itekako moraš znati osnove anatomije, fiziologije....a to ne ide preko noći. Ako se baš želiš posvetiti tome pogledaj :
    http://aromaakademija.hr/cms_categories.asp?catID=3

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

E da, ja nebi aromaterapiju, bar ne jos, pocela bi s klasicnom, pa se poslje uvijek mogu nadogradivat.

anna-y avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam pre neku godinu prošla jedan takav tečaj. Ne upisuje se u radnu knjižicu, jer za to treba malo duže hodati u "školu". Objavu sam pročitala preko oglasnika i otišla.
    Tečaj je trajao oko 20 sati, 2 puta tjedno po dva sata, u blizini Doma sportova. Nas je bilo oko 6 i bilo mi je super. Instruktorica je bila kvalitetna maserka, a znala je i prenijeti znanje, što je još važnije. Mi smo učili jedan na drugome ( bilo je i nešto dečkiju 8) ) i u stvari sam komentirala da je bio besplatan - sat vremena bi mene masirali, pa bi sat je nekog, tako da sam svaki put dobila besplatnu masažu

Na žalost, kasnije sam iz raznih razloga izašla iz štosa, ali u kontaktu sam s jednom curom koja si tim masažama usput zarađuje. Ako se kasnije tome malo više posvetiš i ako imaš malo više "šliha" za taj posao, može se postati kvalitetan maser. Tečaj je koštao oko 1000 kn.

Ne znam da li se ti tečaji još održavaju, ali mogu provjeriti za kontakt.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ako netko treba leđa za vježbanje, nek mi se javi na pp...

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa
    ako netko treba leđa za vježbanje, nek mi se javi na pp...
    mudrac 8)

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

http://www.mojaarma.hr/

o njima sam cula samo pohvale i planiram se upisati...mislim da je cijena oko 6,000,za nezaposlene 3,000...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •