Imam jedno pitanje koje me muci. Imam bebaca od 10. mjeseci i masina za robu stalno radi. I stalno imam mokre tutice, mokre pelene, mokre rucnike itd. E, pitanje je: je li vi prosusite prljavu mokru robu ili je samo bacite u kantu? Jer mi se par puta dogodilo da mi je neka tutica zapljesnivilaAli stvarno nisam neuredna, ali tu su ispiti, cijela kuca je na meni, robe puno, i bas ta tutica na dnu kante.... ma uzas. A gdje susiti prljavu robu? Kako se vi snalazite u tome? Neki dan sam dobila slom zivaca jer sam oprala svu kantu s prljavom robom, a zaboravila, ma potpuno zaboravila na posebnu kantu s pelenama. Bila sam uvjerena da je prazna. I bila je skoro, ali unutra je bila jedna super tutica... koju sam morala baciti, hm hm...

Ali stvarno nisam neuredna, ali tu su ispiti, cijela kuca je na meni, robe puno, i bas ta tutica na dnu kante.... ma uzas. A gdje susiti prljavu robu? Kako se vi snalazite u tome? Neki dan sam dobila slom zivaca jer sam oprala svu kantu s prljavom robom, a zaboravila, ma potpuno zaboravila na posebnu kantu s pelenama. Bila sam uvjerena da je prazna. I bila je skoro, ali unutra je bila jedna super tutica... koju sam morala baciti, hm hm...
Odgovori s citatom