Ima li uopće tako malih kapa za plivanje? I gdje bi mi bilo najbolje potražiti?
Ima li uopće tako malih kapa za plivanje? I gdje bi mi bilo najbolje potražiti?
Ima i za manje. Pogledaj u ducanima sa sportskom opremom (npr. ima ih na bazenu Mladost, ali hoce oni i malo udariti po dzepu ni iz kakvog pametnog razloga). Speedo ih sigurno ima, ali ima i drugih, zblj kategorija koje jednako sluze svrsi.Audrey prvotno napisa
mi smo kupili u dućanu na bazenu Mladost- koštala je 40 kn. kako nam više ne treba, dam ti ju u pola cijene
Eto, na kraju sam je kupila u Intersportu.
Sve dječje kape su univerzalna veličina, napravljene su od silikona i čine se dosta debele. Cijene su od 60 do 80 Kn. Ima raznih boja i veselih šara (pingvin, ribica, kornjača, morski pas koji čak na gornjem dijelu kape ima i stršeću peraju...)...
da, pristaje i L. od 3g.
i cak joj ostane suha kosa kad roni. sto nam je, s obzirom na kosu do guze, zaaaakon!
a koja je svrha kape za kupanje???
ne kužim :? :?
Pa da se curici s kosom do guzice ne smoči sva kosa (malo sa strane ipak uđe) u bazenu i da se ne izgubi još dodatnih pola sata na pranje i sušenje kose.
Ok ali za mene koja od svoje 2. ili 3. godine roni i samo roni, to je uskraćivanje slobode kretanjaNajozbiljnije ti govorim. Nema većeg gušta nego nesputan roniti (još najbolje gol golcat, to i sad radim kad smo brodom
).
Čekaj, ne bude joj neugodno na plaži pred tolio ljudi nositi te kape ko bakica (joooj molim te nemoj se naljutiti ali meni je to tako smiješno)? A i na suncu kosa se osuši za 15 minuta
Curama valjda treba za bazen.
Ni meni nema smisla stavljati im kapu na plaži. Baš ko stare babe.
i moja roni. i onda pola sata susi kosu. i vristi.Trina prvotno napisa
a i nikad joj ne mogu tako dobro skupiti kosu da joj ne mada preko lica.
ona je zadovoljna s kapom, kao i sa naocalama. da nije, ne bi ju "mucila".
i naravno da ju ne koristimo na moru vec 3xtjedno na bazenu.![]()
mada=pada
ali da znas da mi je palo na pamet kad je prosli vikend puhao vjetar a ona se neda van, a ima granicnu temperaturu i prije mj. i pol operirala mandule (znaci i uheha su dosla pod noz), da joj stavim kapu.
a sto se srama tice- zar je tako velika razlika izmedju sesira za sunce i supercool sjajne kape?![]()
samo, treba tu kosurinu ugurati u kapu...
Ja pričam o školi plivanja na BAZENU u Utrinama u vremenu od 20:00 do 20:45 u trajanju 15 radnih dana. Dakle, nikakva plaža, nikakvo sunce. Ako svaki put poslije bazena mora prati i sušiti kosu, ispada da nam više vremena ode na pripreme za bazen i sređivanje nakon bazena, nego što provede u samom bazenu. A kad tome još dodaš i prijevoz sim/tam...
Na moru i na plaži nikad kapu nismo nosili.
Da ne otvaram novi topik, molim pomoć, kako se kapa za plivanje navlači na glavu? Nabavili jednu, ali ona stišće i skoro ju je nemoguće navući na glavu, a isto nam treba za školu plivanja na bazenu.
kad sam prije par tjedana kupovala kapu, prodavač je odmah pitao da je za curu ili dečka
i kakvu kosu ima cura
jer za dečke su manje kape (dječje) za "kosate" cure preporučuje kape za odrasle
tako da sam uzela tu veću i taman je kad pokupimo kosu ispod
je li možda neko zna je li ta kapa pokriva uši ??? :/
Pokriva uši, pokupi svu kosu i rastezljiva je pa ako dobro staviš stvarno ti samo malo uđe vode sa strane što poprilično skrati vrijeme spremanja za kući.
Imate i u Hervisu kapa za kupit, mislim da sam platila nekih 30kn pre neki dan.