-
Upit-Pedijatrijske Klinike, gdje ići?
Potrebna mi je informacija, ako neko zna odgovor bila bih zahvalna.
Pedijatrijske klinike u susjedstvu: Hrvatska, Srbija, Slovenija (mislim na glavne gradove), interesuje me kako rade, odnosno gdje bi bilo najbolje otići. Djete je bilo pacijent pedijatrijske klinike u Sarajevu dvije godine, išlo je na fizikalne terapije u Kruh Svetog Ante i Fojnicu što nije dale nikakve rezultate, (motorike skoro da nema, ne može samostalno ustati, ne može samostalno sjediti) i pedijatrija je konačno dala zeleno svjetlo za dalje. Sada bi trebalo ponovo raditi sve nalaze ispočetka i vjerovatno i tražiti drugu dijagnozu. Na žalost, potraga je prepuštena roditeljima, nije data čak ni preporuka gdje da se obrate prvo.
Trebam adrese bolnica i brojeve telefona koje su ispravne (nešto sam našla, ali nisu ok podaci) i ako neko zna imena ljekara kojima bi bilo dobro obratiti se.
Hvala na pomoći
-
Preporučam ti da se raspitaš na forumu Mame i bebe, podforum Grupe potpore. Mislim da je najbolji izbor Ljubljana, ustanova se mislim zove Institut za rehabilitaciju http://www.ir-rs.si/319. Ali ne znam detalje, nitiimam iskustva, dok na Mame i bebe forumu ima roditelja koji imaju. Koliko znam, to bi bilo najbolje mjesto u regiji.
-
hvala Mima
Odoh čitati. Nisam na mame i bebe, ali znam par mama koje jesu, pa ću zamoliti da postave...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma