pobjegli bi za praznik na dva tri dana u neke toplice s malom.koje nam preporučujtete a da su prikladne za dijete,imaju ok smještaj,hranu tj neki polupansion i nisu u SLO- nema putovnicu.hvala !!
pobjegli bi za praznik na dva tri dana u neke toplice s malom.koje nam preporučujtete a da su prikladne za dijete,imaju ok smještaj,hranu tj neki polupansion i nisu u SLO- nema putovnicu.hvala !!
Meni su super Tuheljske toplice.
Bili smo sa svime zadovoljni.
Jedino bi preporučila Superior sobu, jer ona ima klimu a obična Standard nema. A razlika u cijeni nije toliko velika.
Bili smo solo , ali definitivno Tuheljske![]()
Kolko vas je kostao vikend u Tuheljskim? Onak, sa svim, sobom, hranom i svime sta jedan vikend u toplicama nosi...
Pogledaj Sveti Martin. Meni je tamo bilo lijepo, doduše tada nisam imala dijete pa nisam obraćala pozornost na stvari koje život znače kad imaš malo dijete.
Inače volim Tuheljske, ali evo bili smo neki dan pa sam bila tužna kaj nemaju skroz plitki bazen za skroz male (nogoper, hehehe), a onaj bazen koji je namijenjen djeci je bio pun srednjoškolaca koji su igrali picigin.
OK, sad pričam o unutarnjim bazenima - jer ovih dana nije bilo za van.
Od petka do nedjelje, znači 2 polupansiona, a 3 dana kupanja - 870 kn po osobi (superior soba).koksy prvotno napisa
Preko tjedna je nešto jeftinije.
A nedugo nakon tog vikenda smo dobili od njih ponudu za isti takav vikend u pola cijene, kao neka akcija![]()
Moji obožavaju Jezerčicu.
Ne ostanemo na spavanju, odemo samo na kupanje, ali kad smo zadnji put bili, imali su letke sa reklamom za vikend u 2-krevetnoj sobi (polupansion) nekakvih 800 kn, a uz 50 kn doplate puni pansion. Nisam uzela, pa nisam sigurna u informaciju ali to je red veliične.
Mislim da imaju i cjenike na web stranici. Moji dječaci obožavaju vanjske bazene, naročito onaj s toboganima. Treba nam (mislim) sat vremena od Zagreba jer smo skroz s druge strane grada. Ekipi iz zapadnog dijela Zg to stvarno nije daleko.
Mhm, nisam sigurna da sam točno napisala, ovih 800 kn mislim da se odnosilo na neki produženi vikend. Baš mi je krivo što nisam uzela letak, pa sad ne znam točno...
ja sam tamo naučila plivatiPeterlin prvotno napisa
![]()
Ali nisam bila valjda već 25 godina tamo na kupanju, iako je sve novo uređeno. Valjda zato jer mi je preblizu.
Jel bio tko u zadnje vrijeme u Sv. Martinu? Mi razmišljamo da odemo na Špancirfest u Vž pa gledam na karti da ove toplice nisu daleko. Imaju web stranice, ali nisam nešto primijetila puno sadržaja za mlađe klince. Vidim da imaju velike tobogane i sl, ali nas zanimaju plitki bazenčići za male žabare koji ne vole vodu iznad struka. 8)