jel to moguće?
ja sam jučer imala punkciju jednog folikula jer se pripremam na FET i danas imam bolove u jajniku kao da imam ovulaciju, klasičan primjer!!jel to moguće?? :? :? :?
jel to moguće?
ja sam jučer imala punkciju jednog folikula jer se pripremam na FET i danas imam bolove u jajniku kao da imam ovulaciju, klasičan primjer!!jel to moguće?? :? :? :?
pa ovulacija se spremala, radila sam i LH test, folikul je bio 21 mm, i sad kao da imam ovulaciju opet?!
mislim, znam tu bol, dobro mi je poznata :/
prošli mjesec sam imala ovulaciju na lijevom jajniku, pretpostavlhjam da je sad bilo na desnom, iako ne znam je li to pravilo, a bol mi je opet na lijevom..ne znam..baš sam zbunjena!
Jel' te punktiralo u ovom ciklusu? Možda je to neka refleksija te boli? I ja vjerujem da bi dr vidio rast nekog eventualno drugog folikula na drugom jajniku...
ja sam mislila u nedilju da ovuliram, probadalo me oko desnog jajnika, jedva sam uspravno mogla stati, ali bilo mi je kasno u ciklusu za ovulejshn. kad ono - javila se moja crijeva - imam sindrom iritabilnog crijeva...
pa da, ispunktirao je taj jedan folikul, jučer. a danas mi trebala bit ovulacija, napravio je ranije da stignemo 5. dan u subotu FET!ina33 prvotno napisa