-
Mima žao mi je zbog toga što si prošla, ali srećom da ste se ti i tvoja kći sretno izvukle iz te situacije.
Ja imam samo jadan jedini miom i on je intramuralni. Stjenka mi u gornjem dijelu izgleda, recimo kao žlica. Un radi udubljene s jedne strane, ali postoji i dio stjenke koji je formiran uredno.
Obzirom na dvije stimulacije (sa po 24 Gonala), biokemijske trudnoće i ovu zadnju 10-to tjednu trudnoću on je ipak značajno narastao.
Sa MPO sam startala od veličine 22,3x22,4 a sad je 25x40. U ovih 10 tjedana trudnoće nije rastao i plod je na kraju imao dobar položaj u odnosu na njega iako se početno zakačio točno uz miom. Drugi plod koji je bio dalje od mioma se pustio već u 5 tjednu.
Po tome, miom nije kriv za moj spontani, ali tko to može točno tvrditi.
Poznanica je pila čajeve kupljene u ljekarni Fitosan http://www.fitosan.hr/ i ona se riješila mioma, ali to su bili submukozni.
Ovaj moj se baš čvrsto zalijepio i stvarno me strah da nakon operacije neću moći iznijeti trudnoću. S druge strane se bojim da ako odgađam operaciju, to ču ući u razdoblje gdje će mi s obzirom na godine biti problem odvojiti vrijeme za oporavak nakon operacije i oporavak stjenke.
Inače, moje M su uredne. Povremeno bolne i obilne, ali to se događa možda 2x godišnje i to tek nakon biokemijske T.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma