U prethodnoj temi o miomima ima i pozitivnih iskustava i sretno završenih trudnoća pa se nadam da će takvih iskustava biti još:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=52237
Ja ću vas informirati o bilo kakvom pomaku. Nakon prve-prave M koja treba doći nakon kiretaže, trebam napraviti UZV i briseve pa ću vidjeti kakvo je stanje sa miomom. To bi trebalo biti najkasnije početkom 9 mj. kad ću se vratiti sa odmora.
Krajem 9 mj. idem i kod mojeg MPO doktora kako bi se dogovorili za postupak u listopadu/studenom. Imam još smrzlića pa ćemo možda probati s njima prije konačne odluke o miomu. Nisu baš neke kvalitete, ali tko zna...
Što se tiče onih čajeva, poznanica mi je rekla da su se njoj zgražali u Petrovoj na broj mioma i kad je nakon propisan kure došla ponovno, nastupilo je čuđenje jer su se povukli. E pa sad, svaki slučaj je individualan.
Meni tako npr. nije bilo nikakve pomoći od one mješavine meda i lana, a nekome je pomoglo. Tako je vjerojatno i sa čajevima.
E da...jednom sam miješala rakiju i neke trave (dobila sam taj recept od nekog) i jedini rezultat nakon što sam to pila je stravično krvarenje zbog kojeg sam skoro završila na hitnoj.
Probat ću je i druge recepte s nadom da će nešto i meni pomoći.
![]()