-
Curke, svakako se javite nakon što kontaktirate Fitosan.
Ja mogu napraviti mali sažetak onoga što sam ja isprobala. Dakle..Nakon što su mi dijagnosticirani miomi prije 2 i nešto god. prvo sam probala Azena čajeve protiv mioma. Malih pomaka je bilo, ali nisam nastavila s njima jer mi je želudac stradao od tih jakih čajeva (pili su se prije obroka, 3 x dnevno). Poslije me dr. uvjeravala da to treba samo kontrolirat tako da sam to pustila. Nakon skoro 2 god. probala sam sa prvim tretmanima bioenergije. Nisu mi pomogli. Možda i zato jer sam bila na kontracepciji pa je i tako u organizmu "umjetno" stanje. A i bioenergetičari možda nisu bili dorasli tom problemu. Nakon toga probala sam med i lan, miomi nisu rasli, ali nisu se ni smanjivali. To sam isto probala pod kontracepcijom. Zadnji tretmani bez kontracepcije su mi, mislim, pomogli. Već sam napisala u vezi čega. Sada sam bila, pisala sam o tome pod Nekonvencionalna medicina, na rife terapiji, 3 x i sad bi još trebala na par tretmana bioenergije. Bioenergetičar kaže da je imao puno žena sa miomima i da nek ne brinem, da će sve biti u redu. Javit ću ishod. Na kontrolu bi iza toga trebala za cirka mjesec i pol.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma