Citiraj teacher prvotno napisa
Koliko ja znam na color dopler nije više potrebno ići zbog prokrvljenosti mioma jer najnoviji uzv-i imaju i tu opciju. Bila ja. A gdje je Bebel? Ona je danas trebala na uzv.
Tu sam
Obavila sam pregled i briseve. Na ovom pregledu je ustanovljeno da je miom 27x29, a bio je 25x40. Moguće da se nakon spontanog i kiretaže smanjio, ali ću tražiti da mi ga ponovno izmjeri na kontrolnom pregledu koji je za tjedan dana. Naime, imam vodeći folikul koji je 20mm, ali endo je na 10dc bio 6mm pa doktor hoće provjeriti da li će uopće doći do ovulacije. Moguće je da me ipak stavi ne neku terapiju da se situacija što prije vrati u normalu. Rastužilo me što mi je pronašao i mali polip na samom ušću pa se nada da bi mogao otići sa M.
U svakom slučaju preporuka je da sa nastavkom postupaka čekam početak iduće godine
Eto, želje su jedno, a mogućnosti drugo. Nadam se da će nalaz brisa biti ok (iako sam skeptična jer iako nemam poteškoća, ali vuku se neke posljedice nakon kiretaže npr. neki čudan iscjedak) i da će se polip povući, ali...uvijek ima onaj jedan ali...