-
Nedavno mi je jedan travar "Ferencic" iz Velike Gorice rekao da su miomi tumori i da nije uredu kada ih lijecnici zanemaruju dok ne narastu "velicine djecje gave" nego da se treba raditi na njihovom uklanjanju. Inace, pobornik sam prirode i svih prirodnih stvari tako da vjerujem kako nista ne skodi ako se proba sa nekim cajem, jer caj sigurno nece ostetiti ako ne pomogne. Inace ima i ovaj site : http://snagabilja.com/lecenje-biljem...-materice.html sa kojeg sam ja primjenila terapiju pa cu vam javiti rezultate. Nisam koristila rusu 2 tjedna kako je navedeno jer se travari spore oko njene upotrebe. Samo primjenjujem ostalo i do kraja ovog tjedna sam gotova pa cu na pregled i javim vam svoju situaciju. Inace, za miome, odnosno u borbi protiv mioma su jako dobri stolisnik i neven. Zena koja radi sa cajevima mi je rekla da treba piti sto vise, na litre stolisnika i da on ocisti miome. Ovaj travar Momcilo, sto sam stavila ovaj site, odgovori na pitanja putem maila i fer mi je sto je stavio recepte vez tajni i neznam kakvog skrivanja nego full otvoreno iako se moze i od njega narucivati. Odmah mi je ulio povjerenje. Za casne sestre sam i ja cula i bas cu ih kontaktirati kada zavrsim ovu terapiju koja inace traje 10 dana. Sa biljem i vjerom mislim da se puno lakse otjera zlo nego sa medicinom koja pola toga unisti a najcesce ne pomogne.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma