Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
Podsjetit ću i na slučaj kada je dečko ostao bez noge kod operacije slijepog crijeva u Rijeci. Nema operacije koja ne nosi nužno i neki rizik sa sobom. Ne znači da će se nešto dogoditi, ali izvjestan rizik je uvijek prisutan.
konačno da od silnih foruma na kojima pišem naiđem na identično mišljenje kao što je moje.
eto, jako često vidim da se o anestezijama i operacijama piše na prilično opušten način. najgore mi je pročitati da netko ide na "rutinsku operaciju"...moj dragi ukućan je u 23-oj godini imao rutinsku operaciju nakon koje je ostao 3 mjeseca nepokretan. neka viša sila ili ne znam što ga je diglo iz kreveta /medicina nije/.

meni je većina doktora rekla da ne diram miome, imam ih 7-8 povećih zadnjih 10 godina. jedan mi je sugerirao operaciju, a drugi je bio iskren i rekao da kirurg može imati loš dan...kao uostalom i svaki čovjek koji radi svoj posao i da on ženi koja nije rodila ne bi čačkao po maternici ako nije životno ugrožena.

prirodnu trudnoću sam iz prvog pokušaja ostvarila prije 3 godine, missed u 09-tom tjednu...i onda...povećanje mioma, endometrioza, začepljeni jajovodi /nakon kiretaže naravno/.

ivf uspjeva iz 3-eg pokušaja /prirodnjak/. sad guram 19+1. miomi rastu, rade cirkus u trbuhu, ali ja ležim i slušam doktore. imam dva na ušću maternice koji su sada svaki po 5 cm, ostali oko 3-4 cm. kažu da nisam nego za carski rez. beba je nekoliko dana naprednija pa vjerujem da je veliki borac i da će sve biti dobro.

sutra sam na važnom pregledu pa ćemo vidjeti što i kako dalje.