konačno da od silnih foruma na kojima pišem naiđem na identično mišljenje kao što je moje.
eto, jako često vidim da se o anestezijama i operacijama piše na prilično opušten način. najgore mi je pročitati da netko ide na "rutinsku operaciju"...moj dragi ukućan je u 23-oj godini imao rutinsku operaciju nakon koje je ostao 3 mjeseca nepokretan. neka viša sila ili ne znam što ga je diglo iz kreveta /medicina nije/.
meni je većina doktora rekla da ne diram miome, imam ih 7-8 povećih zadnjih 10 godina. jedan mi je sugerirao operaciju, a drugi je bio iskren i rekao da kirurg može imati loš dan...kao uostalom i svaki čovjek koji radi svoj posao i da on ženi koja nije rodila ne bi čačkao po maternici ako nije životno ugrožena.
prirodnu trudnoću sam iz prvog pokušaja ostvarila prije 3 godine, missed u 09-tom tjednu...i onda...povećanje mioma, endometrioza, začepljeni jajovodi /nakon kiretaže naravno/.
ivf uspjeva iz 3-eg pokušaja /prirodnjak/. sad guram 19+1. miomi rastu, rade cirkus u trbuhu, ali ja ležim i slušam doktore. imam dva na ušću maternice koji su sada svaki po 5 cm, ostali oko 3-4 cm. kažu da nisam nego za carski rez. beba je nekoliko dana naprednija pa vjerujem da je veliki borac i da će sve biti dobro.
sutra sam na važnom pregledu pa ćemo vidjeti što i kako dalje.