Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 59 od 59

Tema: ISKRENOST???

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

najboljoj frendici bi definitivno rekla da ju dečko ili muž vara i očekujem isto od nje. Čak smo o tome i razgovarale i tako smo dogovorile.
    Netko nekoga vara 12.g. - cure, postoji razlika između slutnje da vas vara (a vjerujte, ja sam bila prevarena i znam da je ta slutnja itetako jaka) i želje da saznaš da li te vara i onda odluke da se u to ne pačaš jer ne želiš, zapravo, znati. Ja sam jedno godinu dana slutila, ali se nisam željela pačati jer sam odlučila da ne želim znati (dobro, bilo je tu još koječega - nisam htjela prekinuti odnos povjerenja - pazi, glupače), ali u jednom sam u jednom trenutku odlučila: ja želim znati. Uzela mob. i imam kaj vidjeti.
    Presudne su bile i riječi moje najbolje frendice: ti po prirodi nisi ljubomorna osoba, ako slutiš da te vara u 90% slučajeva taj osjećaj ti bude točan.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Apropo napadne iskrenosti - mene to nervira. Onaj tip ljudi koji ti zločesto MORAJU reći da ti je frizura katastrofa, dijete razmaženo, muž kreten i sl. I to mi uopće nije iskreno nego bezobrazno.

Mene tuđe mišljenje o (karikiram) mom stanu nimalo ne zanima nit' ga želim čuti. Isto tako ja neću komentirati da je tuđi stan bezveze - ne jer nisam iskrena, već jer smatram da im ta info nije neophodna.

A za varanje - hmmm, ja nemam radare. Prvi dečko mi je to skroz poremetio i sad sam sigurna da je moguće da to ne kužiš, a dešava ti se ispred nosa pa sam i više sumnjičava. Primjerice, da (isto karikiram) MM dobije sms u dva ujutro nema šanse da ne bih pogledala tko je.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa
    Apropo napadne iskrenosti - mene to nervira. Onaj tip ljudi koji ti zločesto MORAJU reći da ti je frizura katastrofa, dijete razmaženo, muž kreten i sl. I to mi uopće nije iskreno nego bezobrazno.

Mene tuđe mišljenje o (karikiram) mom stanu nimalo ne zanima nit' ga želim čuti. Isto tako ja neću komentirati da je tuđi stan bezveze - ne jer nisam iskrena, već jer smatram da im ta info nije neophodna.
    x i dodajem: nečija frizura, obleka, šminka, odgoj djeteta, stan i sl. me se ne tiču. To niti nije iskrenost, nego komentiranje nepotrebnih stvari i tko kaže da mora biti onako kako ja to vidim.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    Citiraj icyoh prvotno napisa

x i dodajem: nečija frizura, obleka, šminka, odgoj djeteta, stan i sl. me se ne tiču. To niti nije iskrenost, nego komentiranje nepotrebnih stvari i tko kaže da mora biti onako kako ja to vidim.
    potpisujem, kao što je ajsi rekla bezobrazluk.

ali opet i tu postoji razlika između onoga kad netko nešto bez veze komentira ili kad me frendica pita kako mi stoji to i to ili kakva mi je frizura ili šta ja znam. u tom slučaju joj sigurno neću reći da je nešto dobro ako mi se ne sviđa.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Kad me se pita odgovorim (vodeći računa o tuđim osjećajima). Ista stvar se može reći da dva načina - fin i bezobziran. Mene ništa ne košta reći ga na lijep način.

Ako me se izričito ne pita, nemam potrebe iznijeti svoje mišljenje. I sukladno tome, nit' želim da se meni iznosi tuđe.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    ili kad me frendica pita kako mi stoji to i to ili kakva mi je frizura ili šta ja znam. u tom slučaju joj sigurno neću reći da je nešto dobro ako mi se ne sviđa.
    ako mi se ne sviđa kažem dobro. Svi koji me znaju, znaju da tako neću reagirati ako mi se frizura, haljina ili nekaj drugo na drugoj osobi sviđa.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Iskrena sam, ali isto se trudim nista ne reci, ako me se ne pita. Ponekad samo zato sto ljudi ne vole cuti niti o onome o cemu su pitali.

BebaBeba avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Kae slazem se s tobom, kod mene puno ovisi o tome s kime pricam jer kao sto si rekla, neki put ljudi pitaju neke stvari a zapravo odgovor tj misljenje ne zele cut..

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

da mene muz vara ja to nebi htjela cut od trece osobe. to bi bila samo nasa stvar i mislim da mi se tu nema ko kaj petljat, vjerojatno nikom nebi ni rekla.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •