jel bio tko?
http://www.etno-selo.com/galerija-jun.htm
jel bio tko?
http://www.etno-selo.com/galerija-jun.htm
izgleda da netko nije smio gledati crtice ko mali
ovo je prestrasno
hoćeš reći da su i gardaland i disneyland isto prestrašni??? :?
hebga, ipak je to Bosna, a ne Avenue Mall...![]()
baš si pravu našao u AM trpati; mislim da su ivarici puno bliže divljine Tare ili Pive nego šoping centri.
a da je ovo na slikama ruglo - jest ruglo.
brate mili, pored toliko zapuštenih sela s autohtonom arhitekturom, nema potrebe graditi ovakve... no, to što su izgradili. :/
oćte mi odgovorit na ovo?Moover prvotno napisa
da, prestrasna mi je ta scenografija koja je obavezna uz sve te fantasialandove
ali kazem, zabavni su za one kojima su namijenjeni
(a njima su valjda i lijepi, ako idemo anketirati curice U8)
ali bar se ne zovu "etno"
sto je ovdje etno?
obisla sam bosnu uzduz i poprijeko, nema u kojoj zabiti nismo kampirali
i nigdje nisam susrela ovakvih zgrada
ali evo neka filigranska dusa sagradila ih
starije i ljepse valjda
bila moja kuma i kaže da je lijepo za šetnju,pa na vodi u čamcu dobiješ ručak i tak zgodno..ta voda je zelene boje,ima labudova,smještaj je ok...
Ja prvo pogledala slike pa onda pročitala spiku na forumu. I sve se mislim u sebi, prvo Đe je ovo u Hrvatskoja drugo Nekako mi sve presavršeno izgleda da bi to bilo neko pravo etno selo...i onda ugledam neke kafiće i to...
Sad kad vidim da su sve to izgradili nije mi baš impresivno. Ali kučice su prekrasne, mi se nadamo svoju obložit tako drvom![]()
Ja bih rekla- svaka čast ljudima što su se potrudili napraviti tako nešta. Možda su fulali naziv, ali da je prekrasno-prekrasno je! Pa bilo etno ili ne. Mislim da bi bilo lijepo tamo otići. Vidi se da je puno i truda i novca uloženo u to i žalosno je da netko pljuje po tome. Kome se ne sviđa, ne mora ići i dobro.
I ne vidim gdje je toliki kič o kojem govorite. Kao što Moover reče- veći je kič Avenue Mall.
x..baš je foraNinči prvotno napisa
pa avenue mall je shopping centar..ne kužim zašto bi shopping mall bio uređen s ukusom..osim ako za neke nije mjesto za izlazak
Meni baš izgleda prekrasnoStvarno su u detalj sve sredili i dali si puno truda.
E da, ja obožavam i GardalandBaš se spremam otići u 9. mjesecu na malo uživancije.
Meni isto ovo izgleda interesantno. Nije da djeluje kao etno selo, ali za vidjeti je zanimljivo. Što se tiče kića, pa i kod nas na obali ima svega i svačega, a ne zove se nikakvo etno selo, već najobičnije selo/mjesto sa kreativnim vlasnikom kuće.![]()
Jel netko bio s klincima u tom etno selu u Bjeljini?