Citiraj vissnja prvotno napisa
Jako se brzo spremamo, samo ako negde treba da se ide
Dok je bila manja još brže i lakše, sad mi beži po kući.
X

samo čekaj da ti još poraste pa ćeš vidit kako će ti tribat još više vrimena nego sad.
blaženo spremanje kad su dica skroz mala. ja bi se spremila u roku keks. sad mi već triba vrimena, ali ne za mene nego dok malu spremim.

Lovranka, i mm je govorio da ne zna prominit pelene dok meni nije pukao film pa sam ostavila malu samu s njim doma. i otišla provitrit mozak. a mala ko da je znala da triba napravit tati pakost i pokazat mu kako ustvari i on sve zna. i pokakila mu se do grla u pelenu. vjerujem da mu je bila tolika muka prominit je jer je zvao malog susida u pomoć koji je maloj držao dignute nogice dok ju je mm očistio.
rezultat: potrošen skoro paket vlažnih maramica, čista pelena stavljena, ali naopako, mala sritna i zadovoljna. a bome i on. od tada je mijenjao pelene bez ikakvih problema. :D nije više bilo: ja ne znam - ja ne mogu. znaš i možeš, samo se lolo malo triba i potrudit. nije se ni mama rodila s ukakanom pelenom u ruci i znajući minjat pelene, pa je svladala vještinu u sekund.