Xvissnja prvotno napisa
samo čekaj da ti još poraste pa ćeš vidit kako će ti tribat još više vrimena nego sad.
blaženo spremanje kad su dica skroz mala. ja bi se spremila u roku keks. sad mi već triba vrimena, ali ne za mene nego dok malu spremim.
Lovranka, i mm je govorio da ne zna prominit pelenedok meni nije pukao film pa sam ostavila malu samu s njim doma. i otišla provitrit mozak. a mala ko da je znala da triba napravit tati pakost i pokazat mu kako ustvari i on sve zna. i pokakila mu se do grla u pelenu. vjerujem da mu je bila tolika muka prominit je jer je zvao malog susida u pomoć koji je maloj držao dignute nogice dok ju je mm očistio.
![]()
rezultat: potrošen skoro paket vlažnih maramica, čista pelena stavljena, ali naopako, mala sritna i zadovoljna. a bome i on. od tada je mijenjao pelene bez ikakvih problema. :D nije više bilo: ja ne znam - ja ne mogu. znaš i možeš, samo se lolo malo triba i potrudit. nije se ni mama rodila s ukakanom pelenom u ruci i znajući minjat pelene, pa je svladala vještinu u sekund.

dok meni nije pukao film pa sam ostavila malu samu s njim doma. i otišla provitrit mozak. a mala ko da je znala da triba napravit tati pakost i pokazat mu kako ustvari i on sve zna. i pokakila mu se do grla u pelenu. vjerujem da mu je bila tolika muka prominit je jer je zvao malog susida u pomoć koji je maloj držao dignute nogice dok ju je mm očistio.
Odgovori s citatom